Masini de slefuit  

Conține 3 produse.
 • Polizor de banc | Polizor de banc cu discuri de slefuire

  Pe site-ul Ebernardo veti gasi o gama variata de polizoare de banc pentru prelucrare metal. Acestea ofera un grad ridicat de fiabilitate si siguranta.

  Polizor de banc si operatii ce se pot efectua cu acest utilaj

  1. operatii de polizare metal
  2. operatii de lustruire metal
  3. operatii de ascutire

  Polizor de banc prelucrare metal | Detaliere

  Polizorul pentru banc prelucrare metal este construit cu intentia de a oferi si aplicatii casnice pentru utilizatorii hobby, atat pentru a ascuti diverse cutite, dalti si chiar a diverselor instrumente pentru taiere. Trebuie luat in calcul ca atunci cand intreprindeti actiunea de a monta polizorul sa-l fixati ferm de bancul de lucru cu ajutorul suruburilor si a piulitelor.

  Polizorului de banc prelucrare metal i se alatura urmatoarele accesorii:

  1. Piatra de degrosat
  2. Piatra de netezit
  3. Aparatoare scantei
  4. Suport pentru piese
  5. Lampa de lucru
  6. Rezervor de racire incorporat
  7. Dispozitiv schimbare piatra de slefuit

 • Masini de rectificat plan prelucrare metal | Detalii:

  •Masinile de slefuit au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri. Utilajele originale pentru modelare, ascutire sau netezire sunt folosite astazi ca masini de rectificat plan conventionale utilizate in diferite industrii;
  • Utilaje ca masini unelte de rectificat plan, polizoare circulare, masini de slefuit, sunt esentiale pentru multe etape de productie pentru industrie si mestesuguri;
  • Motorul masinilor de rectificat plan marca bernardo asigura o putere superioara pentru aplicatii industriale;
  • Aceste utilaje de rectificat plan prelucrare metal, vin insotite in functie de modelul de masina, de o serie de accesorii standard: flansa disc, lampa halogen, placa magnetica de prindere, stand de echilibrare, roti de echilibrare, dispozitiv demagnetizare, afisaj digital pentru cele 2 axe, lubrifiere centrala, diamant de slefuire, unelte de operare.

 • Masini de rectificat pentru prelucrarea metalelor

  Pentru prelucrarea materialelor precum metalul, ceramica sau polimerii se folosesc diferite tipuri de masini de rectificat. Rectificarea rotunda a pieselor se poate face in doua moduri, prin fixarea piesei intre doua centre sau prin rectificarea fara centre.

  1. Rectificarea rotunda a pieselor se efectueaza cel mai usor prin fixarea piesei intre 2 centre. Prin rotirea piesei rectificarea este efectuata de catre piatra de rectificat.
  2. Rectificarea pieselor se face prin fixarea piesei intr-o menghina iar capul de rectificare prelucreaza piesa rotund. Rotiile de rectificat se pot schimba in mod similar cu centrele de frezare CNC. Rotiile de rectificat fiind stocate intr-o magazie. Capul de rectificare se poate monta si unghiular.
  3. Pentru operatia de rectificare rotund interior, piesa poate fi montata orizontal si vertical. Capul de rectificare se introduce in interiorul piesei urmand a se prelucra la dimensiunea dorita.

  Rectificarea fara centre apartine procesului de rectificare rotunda

  Opusul rectificarii rotunde unde piesa vine prinsa intre niste varfuri, la rectificarea fara centre, piesa nu necesita o prindere in prealabil. Astfel, in acest caz piesa este sustinuta in masina de rectificat de o tija de sustinere si de rola de ghidare. Piesa se roteste intre piatra de rectificat care se invarte mai rapid decat rola de ghidare mai mica in diametru. La rectificarea fara centre, piesa se sprijina pe o tija de ghidare si este fixata de o roata de ghidare care actioneaza piesa si de o roata de rectificat care prelucreaza prin aschiere suprafetele.

  La o masina de rectificat intre varfuri, tija port piesa si rola de ghidare sunt inlocuite de niste varfuri de otel. Primul varf sprijina piesa in timp ce al doilea varf o ghideaza. Geometria rectificarii este astfel asemanatoare ca la o rectificare fara centre cu rola de ghidare. Astfel se pot prelucra intr-o trecere suprafete complicate.

  Aceasta metoda de rectificat se poate utiliza la multe aplicatii. Astfel se pot rectifica caneluri, canelurile lagarelor, arbori cotiti, interiorul rotilor dintate, profile exterioare speciale, suprafetele lagarelor.

array(0) { }
Se afişează 1-3 din 3 articole
array(0) { }
Se afişează 1-3 din 3 articole

Contactează-ne telefonic!