Exhaustoare cu cartus de filtrare

Exhaustoare cu cartus de filtrare
Exhaustor Bernardo BDC 1100 | Prelucrare lemn
12-1999
1.080 lei
Exhaustor Bernardo BDC 1100 | Prelucrare lemn aparatul de aspirare mobil si compact BDC 1100 asigura un loc de munca curat si fara spanuri alegerea ideala pentru folosirea la fierastraie circulare mici, masini de indreptat si rindeluit grosimi, fierastraie cu banda, si masini de slefuire procesul de golire a recipientului este simplu prin intermediul...
Exhaustoare cu cartus de filtrare
Exhaustor Bernardo DC 350 CF
12-2090
4.188 lei
Cartusul de filtrarea pulberi fine FP 2 creste puterea de aspirare a aparatului de aspirare DC 350 CF si garanteaza in plus o filtrare mai eficienta a celor mai fine particule de pulbere. Acest model isi gaseste utilizarea in principal la mestesugari casnici ambitiosi.
Exhaustoare cu cartus de filtrare
Exhaustor cu cartus de filtrare Bernardo DC 450 CF - 230 V
12-2094
4.396 lei
Aparatul de aspirare de mare putere si mobil DC 450 CF avand cartus de filtrare pulberi fine FP 2 in fabricatie de serie filtreaza aerul atat de eficient încat si pulberea daunatoare sanatatii din atelier este redusa la un minim.
14.463 lei
Exhaustor cu cartus de filtrare | aspirator DC 850 CF | Prelucrare lemn nivel zgomot: 80 dB; suprafata filtrare: 16,0 m²; debit aer: 7800 m³/h; suprafata de depozitare redusa comparativ cu modelul DC 750 CF; 4 cartuse filtrare, 4 saci colectare.
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt dispozitive mecanice utilizate pentru a elimina praful si particulele in suspensie din aerul din incintele de prelucrare a lemnului. Acestea sunt esentiale pentru mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur, precum si pentru protejarea utilajelor de prelucrare a lemnului de acumularea de praf si particule.

Exhaustoarele cu cartus de filtrare functioneaza prin aspirarea aerului din incinta de prelucrare a lemnului si trimiterea acestuia prin intermediul unui sistem de conducte spre un cartus de filtrare. Cartusul de filtrare retine particulele in suspensie, iar aerul curat este eliberat inapoi in incinta.

Exista mai multe tipuri de exhaustoare cu cartus de filtrare pentru utilaje de prelucrare a lemnului, in functie de dimensiunea si necesitatile incintei de prelucrare. Exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt echipate cu cartuse de filtrare cu grad inalt de eficienta, care permit eliminarea unei cantitati mari de praf si particule din aer.

Un avantaj important al exhaustoarelor cu cartus de filtrare este ca acestea permit o prelucrare a lemnului mai eficienta si mai rapida. Praful si particulele in suspensie pot incetini procesul de prelucrare a lemnului si pot afecta calitatea produsului final. Prin eliminarea prafului din aer, exhaustoarele cu cartus de filtrare permit utilajelor de prelucrare a lemnului sa functioneze la capacitate maxima.

De asemenea, exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt importante pentru siguranta si sanatatea angajatilor. Praful din aerul din incintele de prelucrare a lemnului poate fi periculos daca este inhalat, cauzand probleme respiratorii si alergii. Prin eliminarea prafului din aer, exhaustoarele cu cartus de filtrare contribuie la un mediu de lucru mai sigur si mai sanatos pentru angajati.

Exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt usor de intretinut si au un nivel scazut de zgomot, ceea ce le face o optiune atractiva pentru incintele de prelucrare a lemnului care necesita un mediu de lucru silentios si fara intreruperi. Cartusele de filtrare pot fi schimbate rapid si usor, ceea ce permite mentinerea unui nivel ridicat de eficienta in filtrare pe tot parcursul utilizarii exhaustorului.

In concluzie, exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt un dispozitiv important pentru utilajele de prelucrare a lemnului, oferind un mediu de lucru curat si sigur, precum si o prelucrare mai rapida si mai eficienta a lemnului. Cu caracteristici avantajoase precum filtrare avansata, intretinere facila si zgomot redus, exhaustoarele cu cartus de filtrare sunt o optiune de top pentru multe incinte de prelucrare a lemnului.

Product added to wishlist
Product added to compare.