Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil

Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil
Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil Bernardo HWP 30
06-1745XL
29.191 lei
Presa hidraulica cu cilindru HWP 30 este fabricata din otel de calitate, sistemul hidraulic este foarte precis, fie actionate electric sau manual. Inaltimea mesei de lucru poate fi reglata fara efort cu ajutorul cilindrului hidraulic combinat cu lanturi. Pistonul acestui utilaj coboara rapid, cu toate acestea, de indata ce se simte contrapresiune, presa...
Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil
Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil prelucrare tabla HWP 60
06-1750XL
38.921 lei
Presa hidraulica de atelier HWP 60 | Dispozitiv hidraulic Presa are echipare standard cu cilindru deplasabil pe directie orizontala fapt ce duce la garantarea a numeroase posibilitati de prelucrare. Este utilizata in procese de asamblare si presare. Pe langa procesele mai sus mentionate cu aceasta presa se poate lucra cu usurinta si in reglare scule,...
Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil
Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil Bernardo HWP 100
06-1755XL
47.845 lei
Presa de atelier hidraulica HWP 100 - ideal pentru asamblare si presare, dar de asemenea pentru reglarea sculelor, testari si inspectarea pieselor. Prevazut cu cilindru deplasabil pe orizontala ce garanteaza numeroase posibilitati de prelucrare.  
Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil
Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil Bernardo HWP 100 - 1500
06-1765XL
57.080 lei
Modelele de presa hidraulica din clasa HWP sunt proiectate pentru a realiza operatiuni de indoire si indreptare a grinzilor, pivotilor, profilelor, axelor, asamblare a rulemntilor, bucselor si pivotilor, stantare, perforare si realizarea diferitelor forme din material. Poate fi utilizata în ateliere de reparații, atelierele de lucru, etc. 
Prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil
Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil Bernardo HWP 160
06-1770XL
67.615 lei
Presa de atelier hidraulica HWP 160 este ideal pentru asamblare si presare, dar de asemenea pentru reglarea sculelor, testari si inspectarea pieselor. Echipat cu cilindru mobil cu deplasare pe orizontala.
Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.