Dispozitive de avans mecanic

Dispozitive de avans mecanic
Dispozitiv de avans mecanic Bernardo Baby M3
13-1005
2.621 lei
Dispozitiv de avans mecanic Baby M3 | Prelucrare lemn Dispozitiv de avans mecanic; Viteza de avans: 2-12 m/min, fara trepte; Putere motor: 0,09 kW; Numar role: 3, 76mm diametru.
Dispozitive de avans mecanic
Dispozitiv de avans Bernardo AF 32 - 400 V
13-1015
3.809 lei
Dispozitive de avans Bernardo - gama cuprinde modele atat pentru utilizatorii amatori cat si pentru domenii industriale, permitand alegerea optima a modelului ideal pentru aplicatia curenta.
Dispozitive de avans mecanic
Dispozitiv de avans Bernardo AF 32 - 230 V
13-1014
3.828 lei
Dispozitive de avans Bernardo - gama cuprinde modele atat pentru utilizatorii amatori cat si pentru domenii industriale, permitand alegerea optima a modelului ideal pentru aplicatia curenta.
5.179 lei
Dispozitiv de avans pentru masini prelucrare lemn AF 308 Gama Bernardo cuprinde modele atat pentru utilizatorii amatori cat si pentru domenii industriale, permitand alegerea optima a modelului ideal pentru aplicatia curenta; Dispozitivul ofera randament ridicat; Sistemul de avans mecanic ofera operatorului o ghidare precisa a piesei de lucru.
Dispozitive de avans mecanic
Dispozitiv de avans Bernardo MX 38
13-1030
5.442 lei
Dispozitiv de avans mecanic MX 38 cu posibilitate de selectare a vitezei de avans in 8 trepte, ideal pentru utilizatorii profesionisti.
Dispozitive de avans mecanic
Dispozitiv de avans Bernardo MX 48
13-1035
6.099 lei
Dispozitiv de avans MX 48 cu posibilitate de selectare a vitezei de avans in 8 trepte, ideal pentru utilizatorii profesionisti. Prevazut cu 4 role
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Dispozitivele de avans mecanic sunt sisteme utilizate pentru a muta obiecte sau materiale dintr-un loc in altul. Acestea sunt frecvent folosite in industria constructoare de masini, dar sunt utile si in alte domenii, precum agricultura, transportul public si logistica.

Exista mai multe tipuri de dispozitive de avans mecanic, inclusiv benzi transportoare, trolii, macarale si brate robotice. Fiecare dintre acestea are caracteristici si aplicatii specifice.

Benzi transportoare sunt probabil cele mai comune dispozitive de avans mecanic. Acestea sunt formate dintr-o banda continua care se roteste pentru a transporta obiecte pe o distanta mai lunga. Benzi transportoare sunt utilizate in industria constructoare de masini, in fabrici si depozite, precum si in aplicatii de ambalare si sortare.

Troliile sunt utilizate pentru a muta obiecte grele sau voluminoase. Acestea pot fi actionate manual sau electric si au un sistem de prindere care poate fi adaptat pentru a manipula diferite tipuri de obiecte. Troliile sunt frecvent utilizate in constructii, pentru a muta materiale de constructii, dar sunt folosite si in depozite si centre de distributie pentru a muta marfa.

Macaralele sunt dispozitive de ridicare si manipulare a obiectelor grele. Acestea sunt echipate cu un brat lung si un carlig de prindere care poate fi actionata pentru a ridica si muta obiectele. Macaralele sunt utilizate in constructii, industria navală si pentru manipularea containerilor in porturi.

Bratele robotice sunt dispozitive mecanice care imita miscarile umane. Acestea sunt echipate cu senzori si tehnologie avansata de control pentru a executa diferite sarcini de manipulare a obiectelor. Bratele robotice sunt utilizate in industria constructoare de masini, dar si in alte domenii, precum industria alimentara si de prelucrare a materialelor.

In concluzie, dispozitivele de avans mecanic sunt sisteme esentiale pentru mutarea si manipularea obiectelor in diverse domenii de activitate. Acestea faciliteaza munca si au contribuit la cresterea productivitatii si eficientei in numeroase industrii.

Product added to wishlist
Product added to compare.