Ferastraie circulare pentru metal

Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 225
04-1839
4.352 lei
Ferastraul portabil CS 225 are o contrcutie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santiere si pentru lucrari de asamblare.
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 250 Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 250 2
  • La reducere!
  • -490 lei
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 250
04-1841
9.363 lei 9.852 lei
Ferastraul circular pentru debitat metale CS 250 ofera un raport optim pret-eficienta datorita accesoriilor incluse. Menghina speciala asigura taieri precise si lipsite de bravuri. Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 275 H
04-1890
12.884 lei
Fierastrau circular pentru metal manual CS 275 H Cuprinde 2 viteze de taiere disponibile pentru a efectua lucrari ale: profilelor, tevilor, otelului inoxidabil si metalelor neferoase Avand o  constructie robusta rezultatele de taiere ale acestui fierastrau prelucrare metal sunt precise Manevrarea lui se face foarte usor
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 315 L
04-1885
14.147 lei
Ferastrul circular pentru debitat metale CS 315 L, ofera un raport optim pret-eficienta pentru atelierele de prelucrare a metalului datorita accesoriilor incluse. Menghina speciala asigira taieri precise si lipsite de bravuri.
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 315 H
04-1891
15.032 lei
Ferastraul circular manual CS 315 H se deosebeste prin cele 2 viteze de taiere disponibile, ideal pentru prelucrarea profilelor, tevilor, otelului inoxidabil, metalelor neferoase. Datorita constructiei robuste, rezultatelor precise de taiere si manevrare usoara, acesta masina este indispensabila utilizatorilor de prelucrarea metalelor.
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 350 L Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 350 L 2
  • La reducere!
  • -750 lei
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular pentru metal Bernardo CS 350 L
04-1887
14.219 lei 14.968 lei
Ferastrul circular pentru debitat metale CS 350 L, ofera un raport optim pret-eficienta pentru atelierele de prelucrare a metalului datorita accesoriilor incluse. Menghina speciala asigura taieri precise si lipsite de bravuri. Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil
Ferastraie circulare pentru metal
Ferastrau circular semi-automat pentru metal Bernardo CS 350 SA
04-1892
23.810 lei
Ferastraul circular semiautomat CS 350 SA a fost conceput special pentru debitarea pieselor la bucata si de serii mici. Astfel, acest model a fost conceput special pentru atelierele, care au nevoie de un ferastrau fiabil pentru utilizare zilnica. 
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Fierastraiele circulare pentru metal sunt unelte foarte utile pentru taierea si prelucrarea metalului. Acestea sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii, de la constructii la industria mobiliara si chiar pentru utilizarea in atelierele de bricolaj.

Fierastraiele circulare pentru metal sunt echipate cu un disc rotativ, care este acoperit cu dinti de fierastrau. Acest disc este montat pe un ax care se roteste rapid, permitand discului sa taie prin metal cu precizie. Unii dintre acesti fierastraie sunt dotati cu un sistem de ghidare a discului, care permite taieri precise si rapide.

Exista doua tipuri principale de fierastraie circulare pentru metal: fierastraiele circulare stationare si fierastraiele circulare portabile. Fierastraiele circulare stationare sunt mai puternice si pot tăia prin metal mai gros, dar sunt mai greu de mutat si necesita o instalare permanenta. Fierastraiele circulare portabile sunt mai usoare si pot fi mutate cu usurinta, dar sunt mai putin puternice si pot tăia doar prin metal subtire.

In general, fierastraiele circulare pentru metal sunt echipate cu lame de diferite dimensiuni si forme, in functie de scopul taierii. Lamele cu dinti fini sunt folosite pentru taieri precise, in timp ce lamele cu dinti mai mari sunt folosite pentru taieri rapide si groase.

Fierastraiele circulare pentru metal pot fi utilizate pentru a taia o gama larga de materiale metalice, cum ar fi otelul, aluminiul si cuprul. Acestea pot taia prin metal in forme drepte, curbate sau chiar rotunjite. Unii dintre acesti fierastraie sunt dotati cu accesorii suplimentare, cum ar fi role de ghidare sau unghi de inclinare, care permit taieri mai precise.

In concluzie, fierastraiele circulare pentru metal sunt unelte esentiale pentru prelucrarea metalului.

Product added to wishlist
Product added to compare.