Masini pentru caneluri

4.914 lei
Masina manuala pentru decupat tabla | Bernardo AK 100 Masina pentru caneluri AK 100; Masina ofera posibilitatea debitarii foilor metalice, cum sunt cele din otel cu grosimi de pana la 3 mm; Se poate utiliza cu mare usurinta si de catre utilizatorii amatori cat si de micile ateliere de prelucrari metalice.
20.514 lei
Masina pneumatica pentru caneluri AK 150 P ofera posibilitatea debitarii de foi metalice (otel) cu grosimi de pana la 2 mm. Ideala pentru utilizatorii profesionisti si ateliere de prelucrari metalice.
Masini pentru caneluri
Masina pneumatica pentru decupat Bernardo AK 130 PT
06-10510
16.424 lei
Masina pneumatica pentru caneluri AK 130 PT - pentru debitarea de foi metalice (otel) cu grosimi de pana la 3 mm. Ideala pentru utilizatorii profesionisti si ateliere de prelucrari metalice.
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Masinile pentru caneluri sunt unelte specializate utilizate pentru a face caneluri in diferite materiale, cum ar fi lemn, plastic si metal. Acestea sunt utilizate frecvent in industria mobila, in industria constructiilor si in multe alte industrii care implica prelucrarea materialelor.

Exista mai multe tipuri de masini pentru caneluri, fiecare cu propriile caracteristici si utilizari specifice. Unul dintre cele mai comune tipuri este masina de canelat manuala, care este echipata cu un maner care poate fi actionat manual pentru a face canelurile. Aceste masini sunt ideale pentru canelurile mici si precis si pot fi utilizate pentru a face caneluri in materiale delicate.

O alta tipologie de masini pentru caneluri este masina de canelat electrica. Acest tip de masina are un motor care actioneaza mecanismul de canelat, astfel incat canelurile pot fi facute mai rapid si mai usor. Masinile de canelat electrice sunt frecvent utilizate pentru caneluri mai mari si mai complexe si sunt capabile sa faca caneluri la grosimi mari de material.

Un alt tip de masina pentru caneluri este masina de canelat cu freza. Acest tip de masina are un cap de frezare care taie canelurile in material prin rotirea unei freze la viteze ridicate. Masinile de canelat cu freza sunt adesea utilizate pentru caneluri complexe si sunt capabile sa faca caneluri la grosimi mari de material.

In general, masinile pentru caneluri sunt echipate cu diferite tipuri de cutite si freze pentru a se potrivi diferitelor tipuri de caneluri. De asemenea, multe masini pentru caneluri sunt echipate cu sisteme de reglare a adancimii si a unghiului canelurilor pentru a facilita precizia si precizia canelurilor.

In concluzie, masinile pentru caneluri sunt unelte esentiale pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea materialelor. Acestea sunt disponibile in diferite tipuri, in functie de scopul canelurilor, si sunt echipate cu lame si freze care le fac capabile sa faca caneluri precise la diferite grosimi si forme de materiale.

Product added to wishlist
Product added to compare.