Masini de ascutit cutite de abric

Masina pentru ascutit cutite de abric Bernardo HMS 600 Masina pentru ascutit cutite de abric Bernardo HMS 600 2
  • La reducere!
  • -196 lei
Masini de ascutit cutite de abric
Masina pentru ascutit cutite de abric Bernardo HMS 600
11-4390
1.901 lei 2.097 lei
Masina de ascutit cutite de abric Bernardo HMS 600  masina a fost conceputa pentru a ascuti cutite ce au lungimea de pana la 620 mm ca si echipare suplimentara masina are un dispozitiv de fixare pentru a slefui cutite pentru urmatoarele utilaje: strung, burghie spiralate si dalti Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului...
Masina ascutit cutite de abric Bernardo PHMS 630 A / 230 V Masina ascutit cutite de abric Bernardo PHMS 630 A / 230 V 2
  • La reducere!
  • -189 lei
Masini de ascutit cutite de abric
Masina ascutit cutite de abric Bernardo PHMS 630 A / 230 V
11-4393
3.571 lei 3.760 lei
Masina de ascutit cutite de abric Bernardo PHMS 630 A / 230 V este conceputa pentru slefuirea cutitelor de rindeluit cu lungime de pana la 640 mm. Funcționarea eficientă și economică, pe lângă economiile semnificative de costuri și timp, ca urmare a șlefuirii la fața locului, fac această mașină ideală pentru fiecare utilizator. Promotie valabila in...
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Masinile de ascutit cutite de abric sunt utilaje esentiale pentru orice fabrica de prelucrare a lemnului. Acestea sunt utilizate pentru a asigura ca cutitele de abric sunt taiate la un unghi corect pentru a prelucra cu precizie lemnul.

Exista doua tipuri principale de masini de ascutit cutite de abric: masinile manuale si cele automate. Masinile manuale sunt cele mai comune si sunt utilizate pentru a ascuti cutitele de abric de dimensiuni mai mici, cum ar fi cele folosite pentru masinile de gaurit sau de frezat. Acestea sunt controlate manual prin rotirea unui maner sau a unui volan, iar cutitul este pozitionat pe masina prin intermediul unui ghid.

Masinile automate, pe de alta parte, sunt utilizate pentru a ascuti cutitele de abric de dimensiuni mai mari, cum ar fi cele folosite pentru masinile de debitat. Acestea sunt controlate prin intermediul unui computer si au o precizie mult mai mare decat masinile manuale. De asemenea, masinile automate pot procesa mai multe cutite in acelasi timp, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere al productivitatii.

Indiferent de tipul de masina de ascutit cutite de abric ales, este important sa se respecte intotdeauna instructiunile de siguranta si sa se poarte echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si manusi. De asemenea, este important sa se mentina masina in conditii bune de functionare prin efectuarea regulata a intretinerii si a verificarilor.

In concluzie, masinile de ascutit cutite de abric sunt unelte esentiale pentru prelucrarea lemnului, iar alegerea dintre o masina manuala sau automata depinde de necesitatile si capacitatile fiecarei fabrici. Indiferent de alegere, este important sa se respecte intotdeauna regulile de siguranta si sa se mentina masina in conditii bune de functionare pentru a asigura o prelucrare precisa a lemnului.

Product added to wishlist
Product added to compare.