Fierastraie prelucrare metal


Fierastraiele de prelucrare a metalului sunt unelte esentiale pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea metalului. Acestea sunt utilizate pentru a taia, gauri si finisa metalul pentru a-l transforma intr-o varietate de produse si structuri.

Exista mai multe tipuri de fierastraie de prelucrare a metalului, fiecare cu propriile caracteristici si utilizari specifice. Unul dintre cele mai comune tipuri sunt ferastraiele circulare, care functioneaza prin rotirea unei lame circulare la viteze ridicate pentru a taia metalul prin frecare. Acest tip de fierastraie sunt disponibile atat ca unealta stationara, montata pe o masa fixa, cat si ca unealta portabila, care poate fi transportata si utilizata in diferite locatii.

O alta unealta comuna de prelucrare a metalului sunt ferastraiele cu banda. Acest tip de fierastraie functioneaza prin trecerea unei benzi de otel peste un set de role, care plaseaza presiune asupra metalului si il taie. Fierastraiele cu banda sunt frecvent utilizate pentru taieri lungi si drepte si sunt capabile sa taie metalul la grosimi mari.

In general, fierastraiele de prelucrare a metalului sunt echipate cu diferite tipuri de lame si accesorii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de taieri. De asemenea, multe fierastraie sunt echipate cu sisteme de racire a lamei pentru a preveni incalzirea excesiva si distrugerea lamei in timpul utilizarii.

In concluzie, fierastraiele de prelucrare a metalului sunt unelte esentiale pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea metalului. Acestea sunt disponibile in diferite tipuri, in functie de scopul taierii, si sunt echipate cu lame si accesorii care le fac capabile sa taie metalul la diferite grosimi si forme.

Product added to wishlist
Product added to compare.