Masini de gaurit cu angrenaj, masa si coloana

Masini de gaurit cu angrenaj, masa si coloana
Masina de gaurit cu angrenaj si coloana Bernardo GB 30 S cu sistem de racire
01-1254
23.305 lei
Masina de gaurit cu angrenaj si coloana Bernardo GB 30 S cu sistem de racire Modelul acesta se evidentiaza prin constructia sa robusta, ofera un mod de lucru fara vibratii Se poate utiliza cu succes in atelierele de reparatii, in atelierele de mecanica, cat si in atelierele scolare
Masini de gaurit cu angrenaj, masa si coloana
Masina de gaurit cu angrenaj si coloana Bernardo GB 35 HSV cu pompa de racire
01-1266
21.916 lei
Modelul GB 35 HSV este masina ideala pentru ateliere mecanice, intreprinderi de reparatii si instruire datorita domeniului larg de turatii (75 - 3200 rot/min) precum si a dotarii cuprinzatoare (de ex. avans automat al pinolei, masa de gaurire pivotabila, dispozitiv cu agent de racire, lampa de lucru cu LED,...).
Masini de gaurit cu angrenaj, masa si coloana
Masina de gaurit cu angrenaj si coloana Bernardo GB 40 S
01-1281XL
32.841 lei
Solida masina de gaurit GB 40 S este ideala pentru o gama larga de aplicatii precum gaurire, filetare etc. Acest model este conceput pentru utilizatorii profesionisti din atelierele de reparatii sau productie de mici serii.
Masina de gaurit cu coloana GB 40 N cu masa in unghi are o constructie solida si motor puternic ce fac acest model, ideal pentru utilizatorii profesionisti in atelierele de reparatii si productie industriala. Masa cu prindere in unghi ofera multiple posibilitati de fixare si deci, o gama mai larga de utilizare a masinii.
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.