Masini pentru slefuit tevi

Masina de slefuit cu banda TBS 620 este ideala pentru netezirea sudurilor din otel inoxidabil. Prin bratul mobil banda de slefuire se adapteaza la diametrul conductei.
Masina de rectificat teava TBS 760  este un model extrem de versatil, la indemana pentru orice slefuire, lustruire si lucrari de finisare. Acest model este utilizat in principal pentru metal si munca pentru balustrade precum si lacatuserie.
Masina pentru slefuit tevi Bernardo TBS 760 A model extrem de versatil, la indemana pentru orice slefuire, lustruire si lucrari de finisare, utilizat in principal pentru metal si munca pentru balustrade precum si lacatuserie.
Masina pentru slefuit tevi Bernardo TBS 620 A ideala pentru netezirea sudurilor din otel inoxidabil, prin bratul mobil banda de slefuire se adapteaza la diametrul conductei.
Masini pentru slefuit tevi
Masina pentru slefuit tevi Bernardo WS 620
05-1321
549,00 €
WS 620 este o masina de slefuit cu banda, special folosita in prelucrarea metalelor. Masina poate fi folosita la indepartarea stratului de mizerie, rugina a tevilor si multe alte suprafete dificil de lucrat. Regulatorul de turatii este pozitionat deasupra butonului de putere fiind usor de manevrat.
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.