Masini de ascutit panze de circular

Masina pentru ascutit panze de circular Bernardo SBS 700 Masina pentru ascutit panze de circular Bernardo SBS 700 2
  • La reducere!
  • -443 lei
Masini de ascutit panze de circular
Masina pentru ascutit panze de circular Bernardo SBS 700
11-4370
1.370 lei 1.813 lei
Masina de ascutit panza fierastrau SBS 700 masina universala de ascutit panze fierastrau pentru slefuirea panzelor fierastrau intre 80 – 700 mm (1000 mm); reglare preliminara rapida si simpla a discului fierastrau pentru procesul de slefuire; pentru slefuirea danturarilor negative suportul panzei fierastrau este pivotabil (35° la stanga, si 45° la...
Masini de ascutit panze de circular
Masina ascutit panze circular SBS 1000 | Prelucrare lemn
11-4375
2.634 lei
Masina ascutit panze circular SBS 1000 | Prelucrare lemn Masina robusta de ascutit panze de circular SBS 1000, a fost conceputa pentru ascutirea pieselor din aliaj dur si panzelor de circular cu diametrul de 80 - 1000 mm. Inclinarea unitatii de slefuire si a suportului panzei, ofera posibilitatea de slefuire a unei varietati mari de imbinari dintate.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Masinile de ascutit panze de circular sunt utilaje esentiale pentru orice fabrica de prelucrare a lemnului care utilizeaza panze de circular pentru taierea lemnului. Acestea sunt utilizate pentru a asigura ca panzele de circular sunt taiate la un unghi corect pentru a taia cu precizie lemnul.

Exista doua tipuri principale de masini de ascutit panze de circular: masinile manuale si cele automate. Masinile manuale sunt cele mai comune si sunt utilizate pentru a ascuti panzele de circular de dimensiuni mai mici, cum ar fi cele folosite pentru masinile de debitat sau de frezat. Acestea sunt controlate manual prin rotirea unui maner sau a unui volan, iar panza de circular este pozitionata pe masina prin intermediul unui ghid.

Masinile automate, pe de alta parte, sunt utilizate pentru a ascuti panzele de circular de dimensiuni mai mari, cum ar fi cele folosite pentru masinile de debitat mari. Acestea sunt controlate prin intermediul unui computer si au o precizie mult mai mare decat masinile manuale. De asemenea, masinile automate pot procesa mai multe panze in acelasi timp, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere al productivitatii.

Indiferent de tipul de masina de ascutit panze de circular ales, este important sa se respecte intotdeauna instructiunile de siguranta si sa se poarte echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si manusi. De asemenea, este important sa se mentina masina in conditii bune de functionare prin efectuarea regulata a intretinerii si a verificarilor.

In concluzie, masinile de ascutit panze de circular sunt unelte esentiale pentru prelucrarea lemnului, iar alegerea dintre o masina manuala sau automata depinde de necesitatile si capacitatile fiecarei fabrici. Indiferent de alegere, este important sa se respecte intotdeauna regulile de siguranta si sa se mentina masina in conditii bune de functionare pentru a asigura o taiere precisa a lemnului.

Product added to wishlist
Product added to compare.