Cabine de sablare

Cabine de sablare
Cabina de sablare Bernardo SB 1
85-1050
1.586 lei
Cabina de sablare Bernardo SB 1 - cabina de sablat de dimensiuni mici ideala pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mici si medii ideala pentru a fi utilizata in domeniul auto, agricultura, reparatii etc.
Cabine de sablare
Cabina de sablare Bernardo SB 2
85-1055
4.257 lei
Cabina de sablare SB 2 - cabina de sablat de dimensiuni mici recomandata pentru realizarea de operatiuni de indepartare a ruginei, polisare, debavurare degresare etc. a pieselor de dimensiuni mici si medii in atelierele de reparatii auto, restaurari, agricultura si industrie.
Cabine de sablare
Cabina de sablare Bernardo SB 3
85-1060
10.288 lei
Cabina de sablare SB 3 - cabina de sablat de dimensiuni medii recomandata pentru exploatarea pentru efectuarea de operatiuni de indepartare a ruginei, polisare, debavurare degresare etc. a pieselor de dimensiuni mici si medii in atelierele de reparatii auto, restaurari, agricultura si industrie.
Home
Cabina de sablare SB 4
85-1061
11.590 lei
Cabina de sablare SB 4 se foloseste la operatiuni de indepartare rugina, polisare, debavurare, degresare piese de dimensiuni mici si medii. Se poate utiliza in ateliere reparatii masini, restaurari, domeniul agricol si industrial.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Cabinele de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului sunt dispozitive mecanice utilizate pentru a indeparta reziduurile si impuritatile de pe suprafetele utilajelor de prelucrare a metalului. Aceste cabine functioneaza prin proiectarea unui jet de aer si particule de nisip asupra suprafetei utilajelor de prelucrare a metalului, pentru a indeparta reziduurile si impuritatile si a netezi suprafata acestora.

Cabinele de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului sunt utilizate in diferite etape ale procesului de prelucrare a metalului, cum ar fi inainte de vopsirea sau inainte de asamblarea finala a produselor. Acestea sunt echipate cu diferite tipuri de jeturi de aer si particule de nisip pentru a se potrivi cu diferite tipuri de utilaje de prelucrare a metalului si cu diferite tipuri de reziduuri si impuritati.

Exista mai multe tipuri de cabine de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului, in functie de dimensiunea si necesitatile incintei de prelucrare. Cabinele de sablare pot fi achizitionate in diferite dimensiuni si modele, precum si cu diferite caracteristici suplimentare, cum ar fi sisteme automate de control sau accesorii suplimentare pentru diferite tipuri de utilaje de prelucrare a metalului.

Un avantaj important al cabinelor de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului este ca acestea permit indepartarea eficienta a reziduurilor si impuritatilor de pe suprafetele utilajelor de prelucrare a metalului. Prin proiectarea unui jet de aer si particule de nisip asupra suprafetei utilajelor de prelucrare a metalului, cabinele de sablare permit indepartarea eficienta a reziduurilor si impuritatilor si netezirea suprafetei acestora.

De asemenea, cabinele de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului sunt importante pentru siguranta si sanatatea angajatilor. Curatarea utilajelor de prelucrare a metalului prin sablare reduce riscul de accidente si imbunatateste conditiile de lucru, precum si calitatea produselor realizate.

In concluzie, cabinele de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului sunt un dispozitiv important pentru orice incinta de prelucrare a metalului. Acestea permit indepartarea eficienta a reziduurilor si impuritatilor de pe suprafetele utilajelor de prelucrare a metalului, mentinandu-le in stare buna de functionare si imbunatatind calitatea produselor realizate. Cu diferite dimensiuni si modele disponibile, cabinele de sablare pentru utilaje de prelucrare a metalului sunt o optiune flexibila si durabila pentru orice necesitate de prelucrare a metalului.

Product added to wishlist
Product added to compare.