Masini pentru pregatirea lemnelor de foc

Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 11 E
14-1206
1.247,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 11 E | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 14 E
14-1207
1.399,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 14 E | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 E cu actionare pneumatica
14-1185
1.074,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 13 E | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini viteza mare de alimentare pentru un lucru rapid cursa de despicare reglabila fara trepte cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie.
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 16 E
14-1208
2.112,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 16 E | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 Z
14-1186
1.341,00 €
Masina de despicat lemne de foc HS 13 Z este ideala datorita operarii cu doua maini, vitezei mari de lucru si spitului reglabil.
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 ZE
14-1187
1.558,00 €
Masina pentru despicare busteni HS 13 ZE perfecta pentru operatiuni de despicare busteni pentru intretinerea focului; crapatorul de lemne se poate utiliza cu ambele maini; utilajul atinge o viteza mare de lucru; spit reglabil; are in dotare prize cu mare putere si motor electric.
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 18 Z
14-1192
1.787,00 €
Masina de despicat lemne de foc HS 18 Z este ideala datorita operarii cu doua maini, vitezei mari de lucru si cursei de despicare reglabila.
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 16 ZE
14-1209
2.824,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 16 ZE | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 22 ZE
14-1210
2.974,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 22 ZE | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 30 Z
14-1211
3.174,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 30 Z | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Masina de despicat lemne HS 25 Z este echipata cu o actionare priza de putere. Solutii tehnice perfectionate precum de ex. operarea de siguranta cu doua maini, viteza mare de alimentare pentru un lucru rapid, cursa de despicare reglabila fara trepte precum si cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie evidentiaza acest model.
Masini pentru pregatirea lemnelor de foc
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 30 ZE
14-1212
3.536,00 €
Masina pentru despicat lemne HS 30 ZE | taiat lemne Se remarca prin solutii tehnice perfectionate cum sunt: operarea de siguranta cu doua maini cricul mecanic de busteni in fabricatie de serie intrerupator combinat cu priza
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Despicatoare hidraulice de lemne - proiectat pentru operarea la temperaturi ale ambiantei intre 5° C și 40° C și pentru instalarea la altitudini nu mai mult de 1000m. Umiditatea din jur trebuie mai puțin de 50%, la 40 °C. Acesta poate fi depozitat sau transportat in condiții de temperaturi ambiante cuprinse intre -25 °C și 55 °C.

Planificați-va spatiul dvs de lucru. In condiții de siguranța și pentru a asigura locul de munca planificand totul dinainte. Asezati lemnele la indemana pentru a ajunge cu ușurința la ele. Alegeti un loc pentru stiva de lemne sau incarcați-le intr-un camion din apropiere sau pe alt suport. Poziționați mașina de taiat lemne pe o suprafata plana solida.

Asigurați-va ca direcția de rotație a motorului este corecta. Porniți motorul, pana ar trebui sa se ridice la cea mai inalta poziție in mod automat. In cazul in care este deja la poziția cea mai inalta atunci cand motorul pornește, trebuie sa aveti aderența pe teren mentineti controlul parghiilor și coborați. In cazul in care, nici o mișcare nu e detectata dupa pornirea motorului, opriți imediat motorul pentru a schimba polaritatea motorului prin rotirea dispozitivului de comutare poli in interiorul dopului cu o șurubelnița.

Nu permiteți niciodata motorului sa ruleaze in direcția opusa. Acest lucru va deteriora pompa și va anula garanția. Priza de putere a tractorului poate alimenta o pompa hidraulica separata pe despicator pentru a indeplini funcția de despicare a bustenilor. Cresterea acceleratiei tractorului RUN RPM este necesara pentru a obține 540 de rotații pe minut inainte de a atinge turația de despicare.

Pericol de rasturnare lemne ce poate cauza raniri grave și daune. Mașina de taiat lemne trebuie sa fie asigurata prin utilizarea de fixare in 3 puncte la tractor. sistemul hidraulic al tractorului asigura mașina de taiat lemne impotriva rasturnarii in timpul funcționarii, și totuși ii permite sa fie mutata cu ușurința. Asigurați-va intotdeauna ca frana de staționare este cuplata la tractor și roțile din spate sunt blocate cu ambele parți penele in fața și in spate.

Pentru retragerea nivelului de control e nevoie de indepartarea arcului de incarcare ce va permite sa se retraga in mod automat dupa ce ambele manere de control sunt eliberate.

Nu incercati sa despicati lemne verzi. Lemnul uscat si matur este mult mai usor de despicat si nu va cauza stricaciuni aparatul la fel ca si lemnul verde.

Despicati lemne in sensul lor de crestere. Nu amplasați lemnele peste despicator pentru despicare. Acesta poate fi periculos și poate deteriora grav aparatul. Nu indepartați busteni blocati cu mainile. Niciodata nu folosiți o alta persoana pentru a va ajuta cu eliberarea busteanului blocat. Stivuiti lemnele in timp ce lucrați. Acest lucru va oferi o zona de lucru mai sigura, prin menținerea bunei organizari, și pentru a evita pericolul de impiedicare, sau deteriorarea cablului de alimentare. Resturile de lemn si aschii acumulate pot crea un mediu de lucru periculos. Niciodata sa nu continuati sa lucrati intr-o zona de lucru aglomerata, care poate determina alunecarea, impiedicarea sau caderea.              

Nu eliberati lemnele blocate in spintecator cu mainile goale. In caz de blocare opriti motorul si tractorul si slabiti lemnul cu ajutorul unei rangi sau a unui ciocan.

Verificati periodic nivelul uleiului cu unei tije. Uleiul ar trebui schimbat o data pe an.

Product added to wishlist
Product added to compare.