Masini de zencuit

Masini de zencuit
Masina de zencuit manuala Bernardo SM 470
06-1087
2.135 lei
Masina de zencuit manuala SM 470 - pentru realizarea operatiunilor de bordurarea a foii metalice cu o grosime de maxim 0,8 mm, cu o cursa de 470 mm a materialului.
Masina de zencuit manuala Bernardo SM 200 Masina de zencuit manuala Bernardo SM 200 2
  • La reducere!
  • -195 lei
Masini de zencuit
Masina de zencuit manuala Bernardo SM 200
06-1080
3.658 lei 3.852 lei
Masina de zencuit manuala Bernardo SM 200 - se foloseste in operatiunile de ziguire a foilor metalice cu o grosime de maxim 0,8 mm. Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil
Masini de zencuit
Masina de zencuit manuala Bernardo SM 250 T
06-10810
4.277 lei
Masina de zencuit manuala SM 250 T - pentru realizarea operatiunilor de bordurarea a foii metalice cu o grosime de maxim 1,2 mm, cu o cursa de 270 mm a materialului.
24.667 lei
Masina de zencuit electrica MSM 400 C este actionata de un motor de 1.5 kw si realizata pe un cadru din oțel de construcții sudat si este folosita pentru bordurarea tamlelor cu grosimi de pana la 2.5 mm.
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Masinile de zencuit sunt unelte specializate utilizate pentru a aplica stratul de zencuire pe diferite tipuri de metal. Acestea sunt utilizate frecvent in industria constructiilor si in multe alte industrii care implica prelucrarea metalelor.

Exista mai multe tipuri de masini de zencuit, fiecare cu propriile caracteristici si utilizari specifice. Unul dintre cele mai comune tipuri este masina de zencuit manuala, care este echipata cu un maner care poate fi actionat manual pentru a aplica zencuirea. Aceste masini sunt ideale pentru suprafete mici si sunt potrivite pentru aplicarea zencuirii pe materiale delicate.

O alta tipologie de masini de zencuit este masina de zencuit electrica. Acest tip de masina are un motor care actioneaza mecanismul de zencuit, astfel incat zencuirea poate fi aplicata mai rapid si mai usor. Masinile de zencuit electrice sunt frecvent utilizate pentru suprafete mai mari si sunt capabile sa aplice zencuire la grosimi mari de material.

Un alt tip de masina de zencuit este masina de zencuit cu freza. Acest tip de masina are un cap de frezare care aplica zencuirea prin rotirea unei freze la viteze ridicate. Masinile de zencuit cu freza sunt adesea utilizate pentru suprafete complexe si sunt capabile sa aplice zencuire la grosimi mari de material.

In general, masinile de zencuit sunt echipate cu diferite tipuri de role de zencuit pentru a se potrivi diferitelor tipuri de zencuire. De asemenea, multe masini de zencuit sunt echipate cu sisteme de reglare a presiunii si a vitezei pentru a facilita aplicarea zencuirii pe diferite tipuri de materiale.

In concluzie, masinile de zencuit sunt unelte esentiale pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea metalelor. Acestea sunt disponibile in diferite tipuri, in functie de scopul aplicarii zencuirii, si sunt echipate cu role si freze care le fac capabile sa aplice zencuire precisa la diferite grosimi si forme de materiale.

Product added to wishlist
Product added to compare.