Ghilotine pneumatice

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Ghilotinele pneumatice sunt unelte specializate utilizate pentru a taia materiale plastice, cauciuc si alte materiale moi cu o grosime de pana la 1,5 inch. Acestea sunt utilizate frecvent in industria constructiilor, in industria mobila si in multe alte industrii care implica prelucrarea materialelor moi.

Ghilotinele pneumatice functioneaza prin utilizarea unui compresor de aer care furnizeaza aer la o gilota care taie materialul. Acestea sunt echipate cu o lama care taie materialul prin rotirea la viteze ridicate, ceea ce face ca materialul sa fie taiat in forma dorita.

Unul dintre avantajele ghilotinei pneumatice este precizia sa. Acestea sunt capabile sa taie materiale cu precizie, astfel incat sa poata fi utilizate pentru a face produse cu diferite forme si dimensiuni. De asemenea, acestea sunt capabile sa taie materiale la grosimi mari, ceea ce le face potrivite pentru taieri mai mari si mai complexe.

Ghilotinele pneumatice sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de iluminare si vizualizare, care faciliteaza taierea materialelor la locuri greu accesibile. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de racire a lamei, care ajuta la prevenirea incalzirii excesive si distrugerii lamei in timpul utilizarii.

In plus, ghilotinele pneumatice sunt disponibile intr-o varietate de modele si marimi, astfel incat sa se poata potrivi necesitatilor dvs. de taiere. Acestea sunt, de asemenea, usor de intretinut si de curatat, ceea ce le face o alegere ideala pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea materialelor moi.

In concluzie, ghilotinele pneumatice sunt unelte importante pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea materialelor moi. Acestea sunt capabile sa taie materiale cu precizie si la grosimi mari, sunt usor de intretinut si disponibile intr-o varietate de modele si marimi. In plus, sunt echipate cu sisteme de iluminare si vizualizare pentru a facilita taierea materialelor la locuri greu accesibile.

Product added to wishlist
Product added to compare.