Mese cu ghidaj si freze electrice

Masa lucru pentru freza electrica lemn RT 2 Masa lucru pentru freza electrica lemn RT 2 2
  • La reducere!
  • -104 lei
Mese cu ghidaj si freze electrice
Masa lucru pentru freza electrica lemn RT 2
14-2215
1.387 lei 1.490 lei
Masa lucru pentru freza electrica lemn RT 2 Dimensiuni masa: 800 x 605 mm Grosime masa: 36 mm Inaltime masa: 860 mm Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil
Masini de frezat electrice
Masa de lucru pentru freza electrica RT 3 F
14-2217
3.411 lei
Masa de lucru pentru freza electrica RT 3 F Dimensiuni masa: 785 x 505 mm Masa culisanta: 785 x 310 mm Deschidere masa frezare: 92 mm
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Mesele cu ghidaj și freze pentru prelucrarea lemnului sunt utilaje de precizie folosite pentru a transforma lemnul brut în piese finite, precum mobilier și alte obiecte decorative sau funcționale. Aceste mașini sunt echipate cu ghidaje și freze care se rotesc la viteze foarte mari și pot tăia, găuri, freza și randa lemnul cu o precizie extraordinară.

Ghidajele sunt utilizate pentru a menține ferma și stabilă piesa de lemn în timp ce este prelucrată de freze. Acestea sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi oțelul sau aluminiul, și pot avea diverse forme și dimensiuni, în funcție de necesitățile fiecărui proiect.

Frezele sunt scule rotative care se folosesc pentru a taia sau prelucra lemnul. Acestea sunt de obicei fabricate din oțel temerar sau carbid de tungsten și pot avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de scopul pentru care sunt utilizate.

Mesele cu ghidaj și freze pentru prelucrarea lemnului sunt utilaje puternice și precise care pot face o varietate de lucrări complexe în domeniul prelucrării lemnului. Acestea sunt de obicei utilizate de către profesioniștii din domeniul prelucrării lemnului și necesită o anumită experiență și abilități pentru a fi utilizate corect și în siguranță.

În general, mesele cu ghidaj și freze pentru prelucrarea lemnului sunt unealte indispensabile pentru cei care doresc să transforme lemnul brut în obiecte de calitate și frumusețe durabilă. Acestea pot face o gamă largă de lucrări, de la tăierea precisă a pieselor de lemn la frezarea detaliilor fine, oferind astfel posibilități nelimitate de creativitate și exprimare pentru cei care le folosesc.

Product added to wishlist
Product added to compare.