Roata englezeasca

Roata englezeasca
Roata englezeasca Bernardo RSM 450
06-1122
2.141 lei
Roata englezeasca RSM 450 - pentru prelucrare foi metalice din otel cu grosimi de pana la 0,8 mm avand o cursa de maxim 450 mm. Ideal pentru tinichigeriile auto profesionale, atelierele de prelucrari metalice etc.
Roata englezeasca
Roata englezeasca Bernardo RSM 560
06-1116
3.941 lei
Roata englezeasca RSM 560 - pentru prelucrare foi metalice din otel cu grosimi de pana la 1,2 mm avand o cursa de maxim 560 mm. Ideal pentru tinichigeriile auto profesionale, atelierele de prelucrari metalice etc.
Roata englezeasca Bernardo RSM 710 Roata englezeasca Bernardo RSM 710 2
  • La reducere!
Roata englezeasca
Roata englezeasca Bernardo RSM 710
06-1114
4.232 lei
Roata englezeasca RSM 710 - pentru prelucrarea foilor metalice din otel cu grosimi de pana la 1,2 mm avand o cursa de maxim 710 mm. Se foloseste in tinichigeriile auto profesionale, atelierele de prelucrari metalice etc.
Roata englezeasca RSM 700 x 1,5 - pentru prelucrare foi metalice din otel cu grosimi de pana la 1,5 mm avand o cursa de maxim 700 mm. Ideal pentru tinichigeriile auto profesionale, atelierele de prelucrari metalice etc.
Roata englezeasca
Roata englezeasca Bernardo RSM 1040
06-1113
8.463 lei
Roata englezeasca RSM 1040 - pentru prelucrarea foilor metalice din otel cu grosimi de pana la 1,2 mm avand o cursa de maxim 1040 mm. Ideal pentru tinichigerii auto profesionale, ateliere de prelucrari metalice etc.
11.053 lei
Roata englezeasca RSM 960 pentru prelucrare tabla aceasta roata englezeasca se va folosi la prelucrarea foilor metalice din otel cu grosimi de pana la 1,5 mm avand o cursa de maxim 860 mm roata pentru prelucrare tabla este ideala pentru atelierele de tinichigerie auto profesioanale si de asemenea pentru atelierele de prelucrari metalice
Roata englezeasca RSM 1100 x 1,5 - pentru prelucrare foi metalice din otel cu grosimi de pana la 1,5 mm avand o cursa de maxim 1140 mm. Ideal pentru tinichigeriile auto profesionale, atelierele de prelucrari metalice etc.
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Roata engleză este un instrument de prelucrare a metalelor folosit pentru a modela și forma metalul în diferite forme și dimensiuni. Este numită astfel pentru că a fost inventată în Anglia în secolul al XVII-lea și a devenit rapid un instrument popular în industria metalurgică din întreaga lume.

Roata engleză este de obicei formată dintr-un disc rotativ care are o serie de marginile ascuțite și forme diferite încorporate în el, precum cercuri, dreptunghiuri, patrate și alte forme geometrice. Aceste marginile și forme sunt utilizate pentru a prelucra metalul în forma dorită.

Pentru a utiliza roata engleză, operatorul poziționează metalul în apropierea marginilor ascuțite ale roții și apoi începe să rotească discul. În timp ce roata se roteste, metalul este modelat și format în forma dorită. Acest proces poate fi repetat de mai multe ori, în funcție de forma finală dorită pentru metal.

Roata engleză este un instrument extrem de precis și poate crea forme complexe și detaliate din metal. De asemenea, poate prelucra metalul într-un mod mai rapid și mai eficient decât alte metode de prelucrare a metalelor, cum ar fi tăierea sau frezarea.

În prezent, roata engleză este încă folosită în industria metalurgică pentru a prelucra diferite tipuri de metal, inclusiv oțel, aluminiu și cupru. De asemenea, este utilizată în producția de piese de mașini și în alte domenii care necesită formarea precisă a metalului.

În concluzie, roata engleză este un instrument de prelucrare a metalelor esențial în industria metalurgică, care permite formarea precisă și rapidă a metalului în diverse forme și dimensiuni.

Product added to wishlist
Product added to compare.