Masini de gaurit cu stand si coloana

Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 25
01-1340XL
51.812 lei
Masina de gaurit KBM 25 este conceputa pentru operatiuni de gaurire, alezare si filetare atat pentru prelucrare individuala cat si in serie. Datorita constructiei solide acest model se adreseaza utilizatorilor industriali in constructii masini si fabricatii.  
Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 32
01-1341XL
53.857 lei
Masina de gaurit KBM 32 a fost conceputa pentru operatiuni de gaurire, alezare si filetare, atat pentru prelucrare pieselor la bucata si productiilor in serie. Datorita constructiei solide din fonta, acest model se adreseaza utilizatorilor profesionisti in industria constructoare de masini si productii.
Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 40
01-1342XL
59.559 lei
Masina de gaurit KBM 40 a fost conceputa pentru operatiuni de gaurire, alezare si filetare, atat pentru prelucrare pieselor la bucata si productiilor in serie. Datorita constructiei solide din fonta, acest model se adreseaza utilizatorilor profesionisti in industria constructoare de masini si productii.
Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 50
01-1343XL
63.897 lei
Maşina de găurit cu stativ-cadru KBM 50 este adecvată pentru lucrări de găurire, alezare şi filetare atât în producţia de unicate cât şi de serie. Datorită construcţiei masive din fontă cenuşie acest model poate fi utilizat pentru lucrări grele de aşchiere în construcţia de maşini, producţie şi construcţia instalaţiilor.
Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit industriala cu stand si coloana pentru metale KBM 80
01-1345XL
119.489 lei
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 80 masina de gaurit industriala KBm 80 a fost realizata pentru procese de gaurire, alezare si filetare modelul acesta din seria de masini KMB este cunoscut pentru performata inalta si eficienta ofera usurinta in utilizare fiind foarte apreciata pentru caracteristicile sale de operare usoara si durabilitate
Masini de gaurit cu stand si coloana
Masina de gaurit cu stand si coloana Bernardo KBM 63
01-1344XL
110.626 lei
Masina de gaurit KBM 63 a fost conceputa pentru operatiuni de gaurire, alezare si filetare, atat pentru prelucrare pieselor la bucata si productiilor in serie. Datorita constructiei solide din fonta, acest model se adreseaza utilizatorilor profesionisti in industria constructoare de masini si productii.
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.