Guri de lup

Dispozitiv de crestat tevi Bernardo RAA (Gura de lup) Dispozitiv de crestat tevi Bernardo RAA (Gura de lup) 2
  • La reducere!
  • -77 lei
1.477 lei 1.554 lei
Dispozitiv de crestat tevi RAA pentru crestarea tevilor de abur, din otel inoxidabil, gaz, neferoase si a altor conducte cu grosimea peretelui de maxim 3 mm. Promotie valabila in perioada 01.07.2024 - 30.09.2024, in limita stocului disponibil
Dispozitiv de crestat tevi | Bernardo RAB | Gura de lup Acest dispozitiv de crestat tevi RAB are urmatoarele utilizari: crestarea tevilor de abur, crestare tevi din otel inoxidabil, gaz, neferoase si a altor conducte cu grosimea peretelui de maxim 3 mm.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Un dispozitiv de crestat tevi este un tip de unealta utilizata pentru a face creste pe tevi. Acest tip de unealta este frecvent utilizat in industria constructiilor si in alte industrii care implica prelucrarea metalelor.

Un dispozitiv de crestat tevi functioneaza prin plasarea tevii intr-un dispozitiv care tine teava in pozitie fixa, astfel incat sa poata fi crestat. Dispozitivul are o lama care taie teava prin rotirea la viteze ridicate, ceea ce face ca teava sa fie crestat in forma dorita.

Unul dintre avantajele dispozitivelor de crestat tevi este precizia lor. Acestea sunt capabile sa faca creste precise pe tevi, astfel incat sa poata fi utilizate pentru a face tevi cu diferite forme si dimensiuni. De asemenea, acestea sunt capabile sa faca creste la grosimi mari de teava, ceea ce le face potrivite pentru taieri mai mari si mai complexe.

Dispozitivele de crestat tevi sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de iluminare si vizualizare, care faciliteaza crestatul tevii la locuri greu accesibile. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de racire a lamei, care ajuta la prevenirea incalzirii excesive si distrugerii lamei in timpul utilizarii.

In plus, dispozitivele de crestat tevi sunt disponibile intr-o varietate de modele si marimi, astfel incat sa se poata potrivi necesitatilor dvs. de crestat. Acestea sunt, de asemenea, usor de intretinut si de curatat, ceea ce le face o alegere ideala pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea metalelor.

In concluzie, un dispozitiv de crestat tevi este un tip important de unealta utilizata pentru a face creste pe tevi. Acestea sunt capabile sa faca creste precise la grosimi mari de teava, sunt usor de intretinut si disponibile intr-o varietate de modele si marimi. In plus, sunt echipate cu sisteme de iluminare si vizualizare pentru a facilita crestatul tevii la locuri greu accesibile.

Product added to wishlist
Product added to compare.