Masini de gaurit radiale

48.031 lei
Masina de gaurit radiala RD 820 x 32 prelucrare metal: a fost conceputa in special pentru sarcini grele de forajare, adancire, frecare si filetare; constructie solida si stare de functionare silentioasa; are elemente de control dispuse central pe partea din fata a masinii; reglare electrica in inaltime a bratului inclinabil.
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1250 x 50 Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1250 x 50 2
  • La reducere!
  • -2.292 lei
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1250 x 50
01-1329XL
112.301 lei 114.592 lei
Masina de gaurit radiala RD 1250 x 50 dispune de o constructie foarte solida. Rulmentul special garanteaza pozitionarea suportului ideala pentru economisirea puterii de intrare, esentiala la folosirea indelungata. Reglarea capului de gaurire, precum si dispozitivul de prindere a suportului se face cu ajutorul rotii de mana din fata masinii. Promotie...
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1600 x 50
01-1331XL
124.757 lei
Masina de gaurit radiala RD 1600 x 50 dispune de o constructie foarte solida. Rulmentul special garanteaza pozitionarea suportului ideala pentru econimisirea puterii de intrare, esentiala la folosirea indelungata. Reglarea capului de gaurire, precum si dispozitivul de prindere a suportului se face cu ajutorul rotii de mana din fata masinii.
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1400 Vario
01-1327XL
128.475 lei
Masina de gaurit radiala RD 1400 Vario dispune de o constructie foarte solida. Rulmentul special garanteaza pozitionarea suportului ideala pentru economisirea puterii de intrare, esentiala la folosirea indelungata. Reglarea capului de gaurire, precum si dispozitivul de prindere a suportului se face cu ajutorul rotii de mana din fata masinii.
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 1600 x 60 VARIO
01-1328XL
147.378 lei
Masina de gaurit radiala RD 1600 x 60 VARIO dispune de o construcţie foarte solida. Rulmentul special garanteaza pozitionarea suportului ideala pentru economisirea puterii de intrare, esentiala la folosirea indelungata. Reglarea capului de gaurire, precum si dispozitivul de prindere a suportului se face cu ajutorul rotii de mana din fata masinii.
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo SRB 40 NC
01-1358XL
175.454 lei
Maşina de găurit radială rapidă SRB 40 NC a fost concepută special pentru prelucrarea rentabilă a pieselor unicat de mari dimensiuni şi a seriilor mici cu mare precizie. Configuraţia condiţionată constructiv generează o multitudine de posibilităţi de utilizare în construcţia de maşini, întreprinderi de reparaţii, ateliere mecanice şi ateliere de producţie.
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo SRB 50 NC
01-1364XL
202.204 lei
Masina de gaurit radiala Bernardo SRB 50 NC Capacitate gaurire maxima: 50 mm Cap de gaurire pivotabil: -90° pana la +90° Putere motor: 3,0 kW
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 2000 x 63
01-1333XL
258.685 lei
Masina de gaurit radială RD 2000 x 63 dispune de o constructie foarte solida. Rulmentul special garanteaza pozitionarea suportului ideala pentru econimisirea puterii de intrare, esentiala la folosirea indelungata. Reglarea capului de gaurire, precum si dispozitivul de prindere a suportului se face cu ajutorul rotii de mana din fata masinii.
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 2000 Vario
Z-01-1334XL
Modelul RD 2000 Vario este o masina de gaurit radiala compacta destinata realizarii de operatiuni de gaurire, alezare, filetare etc. a pieselor de dimensiuni mari precum grinzile de otel, flanse etc. Gama de utilizare fac acest model ideal pentru utilizarea continua in atelierele de inginerie mecanica, atelierele de reparatii si constructia de masini si...
Masini de gaurit radiale
Masina de gaurit radiala Bernardo RD 2500 Vario
01-1336XL
320.536 lei
Modelul RD 2500 Vario este o masina de gaurit radiala compacta destinata realizarii de operatiuni de gaurire, alezare, filetare etc. a pieselor de dimensiuni mari precum grinzile de otel, flanse etc. Gama de utilizare fac acest model ideal pentru utilizarea continua in atelierele de inginerie mecanica, atelierele de reparatii si constructia de masini si...
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Masinile de gaurit radiale sunt un tip de masini de gaurit metal utilizate pentru a face gauri precise in diferite tipuri de metal. Acestea sunt echipate cu un cap de gaurit montat pe un braț radial care poate fi mutat in diferite pozitii pentru a face gaurile la unghiuri diferite.

Unul dintre avantajele masinilor de gaurit radiale este flexibilitatea lor. Brațul radial poate fi mutat in diferite pozitii, astfel incat sa se poata face gauri la unghiuri diferite, ceea ce le face ideale pentru gaurirea metalului in forme complexe. De asemenea, acest tip de masini este capabil sa faca gauri la grosimi mari de metal, ceea ce le face potrivite pentru taieri mai mari si mai complexe.

Masinile de gaurit radiale sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de iluminare si vizualizare, care faciliteaza gaurirea metalului la locuri greu accesibile. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de racire a burghiului, care ajuta la prevenirea incalzirii excesive si distrugerii burghiului in timpul utilizarii.

In plus, masinile de gaurit radiale sunt disponibile intr-o varietate de modele si marimi, astfel incat sa se poata potrivi necesitatilor dvs. de gaurire. Acestea sunt, de asemenea, usor de intretinut si de curatat, ceea ce le face o alegere ideala pentru orice industrie care se ocupa cu prelucrarea metalului.

In concluzie, masinile de gaurit radiale sunt un tip puternic si versatil de masini de gaurit metal. Acestea sunt capabile sa faca gauri precise la unghiuri diferite si la grosimi mari de metal, sunt usor de intretinut si disponibile intr-o varietate de modele si marimi.

Product added to wishlist
Product added to compare.