Masini de frezat universale

Masina de frezat universala Bernardo UWF 80 E cu citire digitala pe 3 axe si avans de putere pentru axa y Este un model robust Prin combinatia de ax vertical si orizontal a fost conceputa pentru productia seriilor mici si la bucata Datorita suprafetei mesei de 1000 x 240 mm, pot fi prelucrate fara probleme piesele mari
Masina de frezat universala UWF 90, este dotata standard cu dispozitiv de avans pentru axele x si y. Cursa mesei (axa z) se regleaza usor prin motorul de pozitionare. Datorita posibilitatilor multilaterale, numeroase de utilizarea a masinii si accesoriilor standard, acest model este ideal pentru atelierele mecanice, ateliere de reparatii, constructii...
Masina de frezat universala UWF 80 E Vario vine echipata cu setare de viteza variabila a axului vertical pentru ajustarea optima a vitezei de taiere. Acest model este potrivit in special pentru profesionisti, in ateliere de reparatii sau pentru training-uri.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 90
02-1227XL
12.962,00 €
Masina de frezat universala Bernardo UWF 90 Marimea canelurilor T - 14 mm Cursa pinola - 125 mm Distanta ax / masa - 35 - 350 mm
15.956,00 €
Masina de frezat universala UWF 90 V a fost proiectata pentru producerea economica a pieselor individuale si a seriilor mici, cu o precizie ridicata. Usurinta de utilizare face ca acest model sa fie deosebit de atractiv pentru fabricarea și producerea de piese unice. Mai mult, acest model vine complet cu o alimentare automata a axului.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 110
02-1267XL
15.794,00 €
Masina de frezat universala UWF 110 este proiectata pentru lucrari mai greu de frezat. Aceasta masina, cu o varietate ridicata si o capacitate de rezolare cu usurinta, este ideala pentru intreprinderile mici si mijlocii si in atelierele de lucru.
14.274,00 €
Masina de frezat UWF 90 cu sistem de prindere pneumatica masina universala UWF 90 este echipata in fabricatie de serie cu avansuri in axele x si y cursa mesei (axa z) se realizeaza prin intermediul motorului de pozitionare datorita diverselor posibilitati de aplicatie, acest model este optim pentru atelierele mecanice, intreprinderile de reparatii si in...
16.757,00 €
Maşina de frezare universală UWF 90 este echipată în fabricaţie de serie cu avansuri în axele x şi y. Cursa mesei (axa z) se realizează confortabil prin intermediul motorului de poziţionare. Prin multiplele posibilităţi de aplicaţie şi completul cuprinzător de livrare, maşina este optimă pentru atelierele mecanice, întreprinderile de reparaţii,...
17.228,00 €
Masina de frezat universala UWF 90 V a fost proiectata pentru producerea economica a pieselor individuale si a seriilor mici, cu o precizie ridicata. Usurinta de utilizare face ca acest model sa fie deosebit de atractiv pentru fabricarea și producerea de piese unice. Mai mult, acest model vine complet cu o alimentare automata a axului.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 130
02-1275XL
17.467,00 €
UWF 130 este o masina de frezat universala, o versiune îmbunatatita cu bratul mobil realizata după UWF 110. Aceasta masina este dotata cu utilizare multifunctionala, inclusiv un cap de frezat complet ajustabil care sa permita utilizarea in toate unghiurile si pozitiile, precum si in sensul axei x- de 1000 mm.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 110 Servo - 1000
02-1282XL0
19.660,00 €
Masina de frezare universala UWF 110 se preteaza pentru executarea de lucrari de frezare de dificultate usoara pana la medie. Datorita marii diversitati si conversiei simple ea poate fi utilizata cu succes in ateliere pentru prelucrarea seriilor mici si mijlocii. Caracteristici speciale ale acestei masinii sunt masa de lucru pivotabila, ghidajul plan in...
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 95 N
02-1246XL
23.976,00 €
Masina universala de frezat UWF 95 N - versiunea avansata a modelului UWF 90 - ofera prin suprafata de prindere marita a mesei, o gama extinsa de aplicatii, dar si un confort sporit de utilizare prin avansul automat de gaurire. Suplimentar, acest model ofera cursa in axa x de 1000 mm si sistem fixare scule cu prindere pneumatica.
Masina de frezat universala UWF 130 Servo este modelul superior masinii de frezat UWF 130. UWF 130 Servo este dotata cu utilizare multifunctionala, precum cap de frezare complet ajustabil care permite utilizarea in toate unghiurile si pozitiile, precum si in sensul axei x de 1000 mm.
Masina universala de frezat UWF 95 N - versiunea avansata a modelului UWF 95 N Vario - ofera prin suprafata de prindere marita a mesei, o gama extinsa de aplicatii, dar si un confort sporit de utilizare prin avansul automat de gaurire. Echipat cu invertor Siemens. 
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 150
02-1280XL
26.364,00 €
Modelul UWF 150 detine o constructie foarte stabila si un brat pivotant in dotare. Suplimentar, fata de UWF 130, masina ofera 8 avansuri automate si functia de miscare rapida pentru cele 3 axe. Capul frezor cu adaptorul conic de fixare ISO 50 asigura datorita posibilitatilor de inclinare o gama larga de aplicatii.
Masina de frezat universala prelucrare metal UWF 150 Servo Modelul UWF 150 Servo este o combinatie de viteza, rigiditate si precizie. Acesta masina elimina vibratiile si asigura finisaje de suprafata excelente si durata lunga de viata a sculelor. Construita stabila cu brat superior translatabil cu masa utilajului are o suprafata mare de prindere.
Masina de frezat universala UWF 150 V Servo cu sistem de reglare a vitezei in trepte pentru axul vertical disponibil. Prezinta brat pivotant, ghidare rapida prin cele 3 axe, pentru stabilitate si precizie.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo UWF 200 Servo
02-1293XL
35.447,00 €
Maşina universală de frezare scule UWF 200 Servo este proiectată pentru prelucrarea pieselor de greutate de până la 300 kg. Datorită construcţiei stabile şi grele din fontă cenuşie şi a rigidităţii înalte a subansamblurilor maşinii, acest model îndeplineşte cele mai bune premize pentru lucru precis. Caracteristicile principale ale acestei maşini sunt...
42.471,00 €
Masina de frezat universala FU 1200 impresioneaza prin constructia sa masiva din fonta, acesta oferind posibilitatea de prindere si fixare a pieselor supradimensionate de lucru. Caracteristicile importante ale acestei masini sunt: angrenajul servo in toate axele, masa de lucru cu dimensiuni foarte mari si curse lungi de deplasare pe axe.  
49.193,00 €
Masina de frezat universala Variomill FU 1600 E Servo impresioneaza prin constructia sa masiva din fonta, acesta oferind posibilitatea de prindere si fixare a pieselor supradimensionate de lucru. Caracteristicile importante ale acestei masini sunt: angrenajul servo in toate axele, masa de lucru cu dimensiuni foarte mari si curse lungi de deplasare pe axe.
Masini de frezat universale
Masina de frezat universala Bernardo FU 2000 E Servo
02-1287XL
58.951,00 €
Masina de frezat universala FU 2000 impresioneaza prin constructia sa masiva din fonta, acesta oferind posibilitatea de prindere si fixare a pieselor supradimensionate de lucru. Caracteristicile importante ale acestei masini sunt: angrenajul servo in toate axele, masa de lucru cu dimensiuni foarte mari si curse lungi de deplasare pe axe.
Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.