Strunguri cu surub de ghidare

Strung cu surub de ghidare Bernardo Hobby 400 Super Strung cu surub de ghidare Bernardo Hobby 400 Super 2
  • La reducere!
  • -378 lei
7.201 lei 7.579 lei
Strungul de banc Hobby 400 Super ofera o functionare precisa si uniforma a axului datorita motorului de curent, fara perii. Prin raportul pret-performanta convingator, acest model este ideal pentru modelism si utilizatorii hobby. Promotie valabila in perioada 01.07.2024 - 30.09.2024, in limita stocului disponibil
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Strungurile cu surub de ghidare sunt utilaje de prelucrare a metalului care se folosesc pentru a face diferite tipuri de strunguri. Aceste strunguri sunt utilizate pentru a prelucra diferite materiale metalice, cum ar fi aluminiu, fonta, otel sau cupru.

Strungurile cu surub de ghidare sunt echipate cu un surub de ghidare care ajuta la obtinerea preciziei in timpul prelucrarii. Acest surub de ghidare este plasat pe un axe care se roteste in jurul sau, permitand materialului metalic sa fie prelucrat intr-o maniera precisa.

Exista diferite tipuri de strunguri cu surub de ghidare, in functie de dimensiunile si formele pe care le pot prelucra. Unele strunguri sunt capabile sa prelucreze piese mari si grele, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru prelucrarea pieselor mai mici si mai delicate.

Pentru a utiliza un strung cu surub de ghidare, operatorul plaseaza piesa de metal pe masa strungului si o fixeaza in pozitie cu ajutorul unor menghine. Apoi, operatorul porneste strungul si incepe sa prelucreze piesa, folosind uneltele necesare.

In concluzie, strungurile cu surub de ghidare sunt utilaje esentiale in industria de prelucrare a metalelor, care permit realizarea unor piese de calitate cu dimensiuni precise, pentru diverse aplicatii in diverse domenii de activitate.

Product added to wishlist
Product added to compare.