Exhaustoare ciclon

Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 1500 / 400 V
12-2168
9.221 lei
Extractorul tip ciclon RLA 1500 imbunatateste prin filtrarea dubla a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine) performanta mașinii dvs. de prelucrare a lemnului si mentine spatiul de lucru curat. In plus, acest model poate fi utilizat si pentru aspiratia materialelor plastice, scame etc.
Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 1800 / 400 V
12-2172
9.726 lei
Extractorul tip ciclon RLA 1800 imbunatateste prin filtrarea dubla a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine) performanta mașinii dvs. de prelucrare a lemnului si mentine spatiul de lucru curat. In plus, acest model poate fi utilizat si pentru aspiratia materialelor plastice, scame etc.
Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 1900 / 400 V
12-2173
10.232 lei
Extractorul tip ciclon RLA 1900 imbunatateste prin filtrarea dubla a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine) performanta mașinii dvs. de prelucrare a lemnului si mentine spatiul de lucru curat. In plus, acest model poate fi utilizat si pentru aspiratia materialelor plastice, scame etc.
Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 2000 - 400 V
12-2167
11.053 lei
Extractorul tip ciclon RLA 2000 imbunatateste prin filtrarea dubla a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine) performanta mașinii dvs. de prelucrare a lemnului si mentine spatiul de lucru fara aschii si rumegus. In plus, acest model este echipat cu un temporizator reglabil pentru activare sau dezactivare automata.
Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 2700
12-2169
16.484 lei
Exhaustor ciclon RLA 2700 | Aspirator ciclon Exhaustoarele ciclon ale seriei RLA maresc performanta masinii tale pentru prelucrare lemn si asta se datoreaza filtrarii duble a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine); Ofera un spatiu de lucru liber ferindu-te de aschii si rumegus; Le puteti utiliza cu usurinta atat pentru aspirarea materialelor plastice...
Exhaustoare ciclon
Exhaustor ciclon Bernardo RLA 3700
12-2170
17.495 lei
Exhaustor ciclon RLA 3700 | Aspirator ciclon Exhaustoarele ciclon ale seriei RLA cresc performanta masinii tale pentru debitare lemn datorita filtrarii duble a aschiilor (ciclon / Filtru particule fine); Pastreaza suprafata de lucru libera ferindu-te de aschii si rumegus; Sunt folosite cu usurinta atat pentru aspirarea materialelor plastice cat si a...
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Exhaustoarele ciclon sunt dispozitive mecanice utilizate pentru a elimina praful si particulele in suspensie din aerul din incintele de prelucrare a lemnului. Acestea sunt esentiale pentru mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur, precum si pentru protejarea utilajelor de prelucrare a lemnului de acumularea de praf si particule.

Exhaustoarele ciclon functioneaza prin aspirarea aerului din incinta de prelucrare a lemnului si trimiterea acestuia intr-un ciclon, un dispozitiv care separa particulele din suspensie din aer. Aerul curat este eliberat inapoi in incinta, in timp ce particulele sunt colectate intr-un recipient pentru eliminare.

Exista mai multe tipuri de exhaustoare ciclon pentru utilaje de prelucrare a lemnului, in functie de dimensiunea si necesitatile incintei de prelucrare. Exhaustoarele ciclon sunt echipate cu motoare puternice si cicloane eficiente, ceea ce le permite sa gestioneze volum mari de aer si sa elimine cantitati mari de praf si particule.

Un avantaj important al exhaustoarelor ciclon este ca acestea permit o prelucrare a lemnului mai eficienta si mai rapida. Praful si particulele in suspensie pot incetini procesul de prelucrare a lemnului si pot afecta calitatea produsului final. Prin eliminarea prafului din aer, exhaustoarele ciclon permit utilajelor de prelucrare a lemnului sa functioneze la capacitate maxima.

Product added to wishlist
Product added to compare.