Masini pentru slefuit lemn

Masina de slefuit cu disc si banda Bernardo BDSM 230 S Masina de slefuit cu disc si banda Bernardo BDSM 230 S 2
  • La reducere!
  • -277 lei
Masini pentru slefuit lemn
Masina de slefuit cu disc si banda Bernardo BDSM 230 S
11-43050
2.314 lei 2.591 lei
Masina de slefuit BDSM 230 S este un model extrem de economic și o mașină de șlefuit disponibilă la un preț accesibil. Combinația dintre mașina de șlefuit cu bandă și disc face ca aceste modele să fie potrivit pentru aproape toate operațiunile de șlefuire din atelierul dumneavoastră. Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita...
Masini pentru slefuit lemn
Masina de slefuit cu disc si banda Bernardo BDSM 230 T
11-4302
2.497 lei
Slefuitorul cu bandă și disc BDSM 230 T este potrivit pentru operațiuni simple de șlefuire a numeroase materiale, cum ar fi metale, metale neferoase, materiale plastice, lemn, plexiglas și multe altele. Gama largă de aplicații fac ca acest model să fie indispensabil în orice atelier de bricolaj.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

In magazinul EBERNARDO.RO puteti gasi o selectie larga de diferite dispozitive de slefuire a lemnului. Vindem masini de slefuit pe cant, cu ax oscilant, cu disc si cilindrice, precum si masini multifunctionale cu banda si disc. Unele dintre utilaje sunt destinate atelierelor de bricolaj casnic, iar altele sunt destinate profesionistilor care se ocupa cu prelucrarea lemnului. Fiecare masina de slefuit pentru lemn Bernardo este caracterizata printr-o constructie solida, care asigura o functionare lina. Dispozitivele oferite sunt intuitive si foarte usor de utilizat si, in acelasi timp, ofera cea mai inalta precizie de functionare.

Product added to wishlist
Product added to compare.