Masini de gaurit cu freza

Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 10 Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 10 2
  • La reducere!
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 10
02-1005
4.529 lei
Datorita constructiei robuste, KF 10 se potriveşte perfect in atelierele celor ce si-au facut un hobby din operatiunile de  gaurit si frezat.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 10 L
02-1006
4.996 lei
Masina de gaurit si frezare KF 10 prin modul sau constructiv mic este adecvata cel mai bine pentru lucrari de gaurire si frezare ale amatorilor si a mestesugarilor casnici. Suplimentar modelul se remarca prin masa de lucru mai mare si traseele de proces mai lungi.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 20
02-1010
5.609 lei
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 20 Masina de gaurit si frezat de precizie KF 20 se potriveste la sigur pentru operatiuni de gaurire metale, frezare si adancire efectuate asupra pieselor mici in lucru Constructia miniaturala si amortizarea completa a vibratiilor o recomanda pentru uzul constructorilor de modele pretentiosi.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 10 HS
02-1007
5.672 lei
Masina de gaurit si frezat KF 10 HS ofer prin motorul sau de curent continuu fara perii o silentiozitate ridicata precum si o antrenare uniforma a axului. Prin raportul convingator pret-performanta acest model este solutia ideala pentru tamplarii de modelarie si mestesugarii de hobby.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 20 L
02-1011
5.950 lei
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 20 L  Masina de gaurit si frezat metale cu o precizie inalta de operare a materialelor din metal de mici dimensiuni Constructia  acestei masini de gaurit metale ofera o amortizare perfecta a vibratiilor
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 20 Super
02-1015
6.127 lei
Masina de gaurit si frezat KF 20 Super - versiunea imbunatatita a modelului KF 20 - surpinde prin motorul pe curent continuu, oferind astfel o functionare silentioasa si moment puternit de rotatie chiar si la turatii mici.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 16 Vario
02-1019
6.442 lei
Masina de gaurit si frezat metale Bernardo KF 16 Vario acest model se bucura de performanta inalta; este ideala pentru arii de utilizare precum mecanica fina, de precizie si modelarie; standul nu este inclus.  
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 20 L Super Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 20 L Super 2
  • La reducere!
  • -508 lei
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 20 L Super
02-1016
5.998 lei 6.505 lei
Masina de gaurit si frezat KF 20 L Super - versiunea imbunatatita a modelului KF 20 - surprinde prin motorul pe curent continuu, ce nu necesita intretinere, oferind astfel o functionare silentioasa si moment puternit de rotatie chiar si la turatii mici. Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 30.06.2024, in limita stocului disponibil
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 16 L Vario
02-1021
7.895 lei
Masina de gaurit si frezat, compacta KF 16 L Vario este dotata standard cu afisaj digital pentru citirea usoara a turatiei si cursa pinolei. Aria de aplicare a acestui model il gasim in mecanica fina, de precizie si tamplarie de modelarie.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 25 D Vario
02-1026
10.295 lei
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 25 D Vario Este o masina de gaurit si frezat de mici dimensiuni  cu o constructie solida Odata cu schimbarea vitezei aceasta permite ajustarea pentru orice piesa de lucru Se poate folosi cu usurinta atat in ateliere de formare, ateliere de mecanica cat si in mecanica de precizie
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 25 L Vario
02-1028
10.926 lei
KF 25 L Vario este o masina de gaurit si frezat de mici dimensiuni  cu o construcţie solida. Odata cu schimbarea vitezei permite ajustarea pentru orice piesa in lucru. In plus, masina ofera ajustarea digitala a vitezei, precum si miscarea axei X la 490 mm
KF 25 Pro este o masina de gaurit s frezat de mici dimensiuni cu o constructie solida. Acest model este echipat cu un motor puternic (0.9 kW) si o turatie a axului de pana la 3000 rpm. 
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo BF 28 BDC
02-1112
12.947 lei
Masina de gaurit și de frezat BF 28 BDC dispune de o raza de viteza mare de pana la 3000 rpm, un motor de actionare puternic (0,75 kW) și un conic cu ax MT 3, ceea ce face acest model ideal pentru utilizatorii cu așteptari ridicate.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo BF 30 G
02-1037
14.526 lei
Masina de gaurit si frezat  BF 30 G se remarca prin precizia si stabilitatea prin ghidajul coada de randunica a capului transmisiei. Domeniul sau de utilizare se gaseste in atelierele mestesugaresti.
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo BF 25 Super
02-1040
16.042 lei
Maşina găurire şi de frezat BF 25 Super are caracteristici de înaltă calitate de prelucrare şi mai multe inovaţii interesante, cum ar fi o unitate de curent şi o tastatură cu membrană. Maşina este foarte populară atât în rândul profesioniştilor, împreună cu toate domeniile de formare profesională.
Maşina de găurit şi frezat KF 18 Top este echipată în fabricaţie de serie cu un motor de curent continuu de înaltă calitate. Avantajele esenţiale care rezultă din aceasta sunt momentul de rotaţie înalt în domeniul inferior de turaţii şi turaţia aproximativ constantă în sarcină. Acest model îşi găseşte domeniul de utilizare în principal la utilizatorii...
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat Bernardo KF 26 L Top
02-1023
12.505 lei
Maşina de găurit şi frezat KF 26 L Top este echipată în fabricaţie de serie cu un motor de curent continuu de înaltă calitate. Avantajele esenţiale care rezultă din aceasta sunt momentul de rotaţie înalt în domeniul inferior de turaţii şi turaţia aproximativ constantă în sarcină. Acest model îşi găseşte domeniul de utilizare în principal la utilizatorii...
Masini de gaurit cu freza
Masina de gaurit si frezat metale FM 40 HS
02-1053
15.537 lei
Masina de gaurit si frezat metale FM 40 HS cu acest model ai posibilitatea sa efectuezi lucrari de gaurire si frezare la nivel orizontal, vertical si inclinat; masa de lucru are dimensiune mare cu forma masiva si cu o arie precisa de prelucrare; constructia compacta ofera un domeniu generos de performanta; adecvata optim pentru mestesugari, scularie si...
Se afiseaza 1-24 din 65 produs(e)

Masinile de gaurit sunt masinile-unelte pe care se executa operatiile tehnologice de gaurire, largire, alezare, lamare, filetare si gaurire fina.

Masinile de frezat sunt destinate prelucrarii prin frezare a unor suprafete simple sau complexe, a suprafetelor de revolutie cu generatoarea dreapta sau o curba plana oarecare si a suprafetelor spatiale analitice sau neanalitice. Masinile de gaurit cu freza ofera posibilitatea realizarii mai multor activitati de prelucrare, la un cost excelent.

Reguli generale de siguranta la utilizarea de masini de gaurit cu freza - freza metal

1. Operarea, intretinerea si repararea echipamentului trebuie sa fie realizate de personal calificat care a fost in prealabil instruit si intelege riscurile potentiale. Numai persoanele care cunosc regulile de siguranta trebuie sa opereze acest echipament.

2. Persoanele care asambleaza, opereaza si realizeaza lucrari de intretinere trebuie sa confirme ca au citit si inteles pe deplin instructiunile de operare.

3. Dupa oprirea masinii scula inca se mai roteste o perioada de timp din inertie. Nu deshideti protectia si atingeti scula inainte de a se opri complet. ATENTIE! Nu atingeti frezele sau alte parti mobile ale masinii saca acestea inca sunt in miscare.

4. Nu detasati sau modificati nici o parte a sistemelor de siguranta. Echipamentul trebuie sa fie deconectat de la reteaua de alimentare electrica inaintea realizarilor de lucrari de intretinere si reparatii.

5. Delegati persoane specializate pentru a opera, intretine si repara echipamentul.

6. Utilizati echipamentul in conditii tehnice perfecte. Numai producatorul sau personalul calificat poate repara acest echipament.

7. Opriti imediat masina in cazul in care apar anomalii, verificati si remediati defectiunile aparute.

8. Asamblati si dezasamblati masina utilizand echipamentele potrivite care sa aiba o capacitate de ridicare suficienta.

9. Verificati toate instructiunile si etichetele de pe echipament. Verificati ca acestea sa fie complete si perfect lizibile.

10. Verificati inspectia privind siguranta inainte de a porni echipamentul. Verificati ca switch-urile de limitare, butonul de oprire de urgenta sunt pozitionate corespunzator.

11. Reinstalati protectia si alte dispozitive de siguranta dupa finalizarea lucrarilor de intretinere.

12. Procedati la realizarea lucrarilor de intretinere si ajustari dupa oprirea masinii si deconectarea acesteia de la reteaua de alimentare cu energie electrica.

13. Nu lasati copii sa se apropie de echipament. Operatorii trebuie sa aiba minim 18 ani.

14. Purtati imbracaminte adecvata. Evitati haine sau bijuterii care ar putea sa va faca miscarea mai grea. Purtati intotdeauna ochelari si papuci de protectie in timpul operarii masinii.

15. Utilizati casti de protectie pentru par, pentru al acoperi in cazul in care acesta este lung indiferent de sex.

16. Se recomanda utilizarea de casti de protectie adecvate pentru a reduce riscul pierderii auzului.

17. Spatiul in care este operat echipamentul trebuie sa fie iluminat corespunzator. Mentineti perimetrul din apropierea masinii curat, uscat si amenajat corespunzator. Nu pozitionati nimic in imediata apropiere a masinii pentru a nu deveni un obstacol in timpul utilizarii.

18. Nu indepartati ghidajele de protectie in timpul utilizarii echipamentului.

19. Deconectati echipamentul de la reteaua de alimentare cu energie electrica inainte de a-l parasi.

20. Reporniti echipamentul dupa ce toate dispozitivele de siguranta au fost montate si functioneaza corespunzator.

21. Nu puneti scule, materiale sau alte piese care nu sunt utilizate pe masina, in special pe partile mobile ale acesteia.

22. Fixati piesa de lucru si scula cu fermitate si indepartati cheia din mandrina inainte de a porni echipamentul.

23. Opriti masina inainte de a ajusta pozitia bratului de racire.

24. Nu utilizati compresoare pentru indepartarea spanului sau prafului depozitat pe echipament, panoul de control etc.

25. Atat operatorii cat si personalul de intretinere trebuie sa citeasca cu atentie etichetele de pe echipament. Acestia trebuie sa se ghideze dupa manualul de utilizare in realizarea activitatilor. Acestia trebuie sa verifice ca in timpul operarii sau realizarii de lucrari de intretinere etichetele de pe masina nu se murdaresc sau se distrug.

26. Tineti minte unde este pozitionta butonul de oprire de urgenta pentru ca in caz de necesitate acesta sa poata fi apasat fara intarziere.

27. Porniti echipamentul urmand cu strictete procedura de pornire.

28. Pastrati-va mainile departe de partile mobile ale masinii in timpul functionarii acesteia.

29. Atunci cand se depune span pe freza evitati sa il indepartati cu mana deoarece exista riscul de a va taia. Verificati ca masina sa se opreasca complet inainte de a indeparta spanul.

30. Inainte de a porni echipamentul pentru realizarea de teste, cititi cu atentie acest manual pentru a va familiariza cu echipamentul.

31. Contactati partenerul dumneavoastra in cazul in care aveti nevoie de o noua copie a manualului.

32. Inainte de a monta o freza opriti axul si avansul in toate axele.

Product added to wishlist
Product added to compare.