Furtunuri exhaustare

Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 51 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 50 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 102 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 102 mm, se foloseste la racordarea de exhaustoare/aspiratoare rumegus la masini unelte prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 140 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 140 mm, se foloseste pentru racordarea de exhaustoare la masini unelte prelucrare lemn Bernardo. Pretul prezentat este pentru 1 metru liniar.
Se afiseaza 1-24 din 56 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.