Strunguri universale cu viteza variabila

Strungul Smart 410 este construit pentru lucrari de strunjire usoare si medii. Include o arie larga de echipamente standard ceea ce face ca aceasta masina extrem de populara si foarte versatila. Include si un indicator de pozitie pe 3 axe si o regularizare a vitezei ideala pentru taiere.
Strungul Smart 410 este construit pentru lucrari de strunjire usoare si medii. Include o arie larga de echipamente standard ceea ce face ca aceasta masina extrem de populara si foarte versatila. Include si un indicator de pozitie pe 3 axe si o regularizare a vitezei ideala pentru taiere.
Strung industrial universal Titan 560 este proiectat pentru a produce piese unice, rapid si economic. Aceasta masina include o varietate larga de echipamente standard ceea ce face sa fie foarte buna din punct de vedere al raportului pret-calitate. Aditional prezinta o un ajustament al vitezei si un indicator de pozitie pe 3 axe.
Strunguri universale cu viteza variabila
Strung universal cu viteza variabila Bernardo Solid 460 x 1500 Vario
03-1321XL
117.444 lei
Strungul universal Solid 460 x 1500 V - constant a fost conceput in special pentru producatorii economi de piese la bucata si serii mici de mare precizie. Datorita deservirii usoare acest model este ideal in industria constructoare de masini, inginerie mecanica si productii de piese la bucata.
Strung industrial universal Titan 560 este proiectat pentru a produce piese unice, rapid si economic. Aceasta masina include o varietate larga de echipamente standard ceea ce face sa fie foarte buna din punct de vedere al raportului pret-calitate si foarte versatile.
Strunguri universale cu viteza variabila
Strung universal cu viteza variabila Bernardo Solid 460 x 2000 Vario
03-1322XL
126.306 lei
Strung universal Solid 460 a fost proiectat special pentru productia economica a pieselor unice si serii mici, cu mare precizie. Chiar si configuratia de baza include toate accesoriile majore, ceea ce face ca aceasta masina sa poata fi utilizata in mod universal.
Strunguri universale cu viteza variabila
Strung industrial universal Bernardo Titan 560 x 3000 Vario
03-1347XL
164.235 lei
Strung industrial universal Titan 560 Vario este un strung revolutionar fabricat dupa tehnologie de ultima ora. Gama larga de echipamente standard, cum ar fi mandrina cu 3 falci, luneta fixa si luneta mobila, schimbarea rapida a vitezelor, citirea digitala 3 axe, schimbatorul rapid pentru capul portsculei si port cutitul, fac acest model extrem de versatil. 
Strung industrial universal Titan 660 x 3000 Vario este o masina moderna ce corespunde normelor tehnice din zilele noastre. Datorita deservirii usoare (actiune rapida, cuplaj lamelar mecanic, afisaj digital si domeniu ridicat de putere), acest model este ideal in constructii masini, inginerie mecanica si productii de piese la bucata.
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Strungurile universale cu viteza variabila sunt utilaje de prelucrare a metalelor folosite pentru a taia, freza, gauri si fileta piese metalice. Acestea sunt de obicei utilizate in industria constructiilor de masini, a automobilelor, a aeronavelor si a altor industrii care necesita prelucrarea metalelor.

Strungurile universale cu viteza variabila au o viteza de rotatie a axului principal care poate fi modificata prin intermediul unui sistem de control al vitezei. Acest lucru permite operatorilor sa ajusteze viteza de rotatie in functie de tipul de material pe care il prelucreaza si de tipul de prelucrare necesar. De exemplu, pentru a taia metalul dur, viteza de rotatie trebuie sa fie mai mica decat pentru a taia metalul moale.

Strungurile universale cu viteza variabila sunt echipamente robuste si fiabile, care sunt capabile sa suporte sarcini mari de lucru si sa prelucreze diverse tipuri de materiale metalice. Acestea au, de obicei, un ax principal care poate fi rotit la un unghi de 360 de grade, permitand operatorilor sa realizeze prelucrari complexe de la un unghi diferit. De asemenea, strungurile universale cu viteza variabila pot fi dotate cu diferite tipuri de freze, menghine si alte scule pentru a realiza diferite tipuri de prelucrari.

Strungurile universale cu viteza variabila sunt echipamente care necesita o intretinere periodica pentru a se asigura ca functioneaza in mod optim. Acest lucru implica schimbarea uleiurilor, curatarea si inlocuirea sculelor uzate si verificarea sistemului de control al vitezei. In plus, operatorii trebuie sa fie instruiti in utilizarea corecta a strungurilor universale cu viteza variabila pentru a se asigura ca lucreaza in siguranta si eficient.

In concluzie, strungurile universale cu viteza variabila sunt utilaje esentiale pentru industria prelucrarii metalelor, care permit operatorilor sa realizeze diverse tipuri de prelucrari la viteze diferite, in functie de necesitatile de lucru. Acestea sunt robuste, fiabile si necesita o intretinere periodica pentru a se asigura ca functioneaza in mod optim.

Product added to wishlist
Product added to compare.