Pentru informatii si comenzi sunati la: 0730 260 454 | vanzari{at}ebernardo.ro

Masini de gaurit, scobit si mortezat

Masini de gaurit, scobit si mortezat 

Nu există produse în cadrul acestei categorii.
 • Masina de mortezat este destinata prelucrarii suprafetelor plane, profilate, canalelor exterioare si interioare cu diferite forme ale generatoarei. Masa de lucru asigura o buna fixare si bazare a piesei de prelucrat. Mortezarea este o operatie caracteristica pentru prelucrarea in ateliere de reparatii si de scularie a pieselor mici, mijlocii si mari, productie de serie mica si individuala. Mortezarea se utilizeaza mai ales pentru prelucrarea contururilor interioare. La mortezare miscarea principala de aschiere este o translatie alternative, de regula intr-un plan vertical, executata de catre un cutit, in timp ce miscarea de avans este efectuata de un semifabricat, fiind o miscare intermitenta de translatie sau in unele cazuri de rotatie. Masina de mortezat, prin procedeul de prelucrare prin aschiere, se recomanda la prelucrarea de degrosare si semifinisare, a suprafetelor interioare si exterioare, in productia individuala si de serie mica. Masini de mortezat – se folosesc la fabricatia individuala si de serie mica pentru prelucrarea canalelor de pana in gauri, prelucrarea suprafetelor plane verticale si inclinate, contururi interioare ale cadrelor si ramelor, pentru executarea gaurilor patrate, dreptunghiulare sau de alte forme, diferite de cele rotunde. Gama de masini de mortezat marca Bernardo Austria este disponibila in magazinul (store) de masini-unelte Ebernardo.ro care ofera clientilor cel mai bun pret, transport gratuit, service autorizat, consultanta specializata, reduceri si promotii periodice.

 • Masini frezat caneluri - canal de pana

  Masini frezat caneluri - canal de pana se impart in doua categorii:

  1. Masini frezat caneluri, canal de pana manuale - necesita fixarea produsului prelucrat manual cat si operatiile de frezare vor fi efectuate manual;
  2. Masini frezat caneluri, canal de pana pneumatice - fixarea produsului cat si operatiunea de frezare este realizata cu ajutorul unei pedale cu care este dotata masina de frezat.

  Masini frezat canal de pana sunt folosite atat pentru productii mici si mijlocii, cat si mari. Dintre acestea cele mai comune prelucrari ale lemnului efectuate cu masinile pentru frezat cu caneluri sunt cele ce debiteaza canale in coada de randunica. Acesta operatiune duce la obtiunerea urmatoarelor produse finite:

  - rame foto,
  - segmente de arcuri,
  - rame pentru ferestre,
  - balustrade de mana,
  - segmente de arcuri,
  - colturi de banci.

black friday ebernardo.ro

Contactează-ne telefonic!