Utilaje prelucrare lemn


➡ Utilajele Bernardo Austria Expert Moldova Trading Iasi, prin EBERNARDO.RO, va sta la dispozitie cu sute de utilaje de prelucrare lemn, scule si accesorii pe stoc si o gama larga de masini unelte la cerere.

➡ In categoria prelucrarea lemnului gasiti masini de rindeluire si degrosare lemn, ferastraie circulare prelucrare lemn, ferastraie panglica (gater sau banzic), utilaje de scobit si mortezat, strunguri de lemn cu copiator, masini de slefuit, masini de aplicat cant pvc, masini de ascutit, freze de lemn, masini de gaurit multiplu, exhaustoare sau aspiratoare de rumegus, mese de freze, bancuri de lucru, echipamente de pregatit lemnele de foc.

➡ Pentru toate aceste oferatiuni se folosesc utilaje specifice fiecareia. Astfel pentru debitarea lemnului sau placilor de pal se folosesc ferastraiele circulare cu sau fara grup incizor, pentru finisarea lemnului se folosesc masinile de slefuir cu band si disc, masinile de slefuit pe cant, cu ax oscilant, cu banda lata.

➡ Daca sunteti limitat ca si spatiu de lucru puteti opta pentru masinile combinate universale (mut roman).

Expert Moldova Trading este cel mai mare depozit de utilaje de prelucrare lemn si pal si va sta la dispozitie non-stop prin personalul specializat care va ofera informatii corecte. Produsele achizitionate de pe magazinul online de masini unelte eBernardo.ro beneficiaza de garantie 24 de luni, atat la persoane fizice cat si juridice, livrare prompta, transport gratuit pentru orice comanda de minim 499 lei.

Toate aceste  utilaje prelucrare lemn realizeaza operatiuni de:

• debitare

• slefuire

• aschiere

• presare si lipire

• ascutire

• gaurire

Product added to wishlist
Product added to compare.