Utilaje prelucrare lemn

Extensie ghidaj pentru fierastrau gater busteni BBS 650 B / BBS 650 E acest ghidaj se utilizeaza impreuna cu fierastraul pentru busteni BBS 650 B / BBS 650 E; cantitate in pachet: o bucata; extensia ofera usurinta in utilizare; materialul din care este confectionata extensia ghidajului este rezistent si prezinta durabilitate indelungata a produsului.
Masini pentru grosime

Masina de grosime lemn Bernardo TP 410 N

08-1104
Masina de rindeluit la grosime TP 410 N este echipata in serie cu un reductor variator fara trepte, prin care este posibila o adaptare optima a vitezei avansului la piesa de prelucrat. In plus acest model dispune de un afisaj digital pentru reglarea exacta a mesei de prelucrat la grosime.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 51 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 50 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 70 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 70 mm se foloseste pentru racordarea de exhaustoare la masini unelte prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
11,00 €
1 Reviews
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 76 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 76 mm se foloseste pentru racordarea de exhaustoare la masini unelte prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Se afiseaza 1-24 din 815 produs(e)

➡ Utilajele Bernardo Austria Expert Moldova Trading Iasi, prin EBERNARDO.RO, va sta la dispozitie cu sute de utilaje de prelucrare lemn, scule si accesorii pe stoc si o gama larga de masini unelte la cerere.

➡ In categoria prelucrarea lemnului gasiti masini de rindeluire si degrosare lemn, ferastraie circulare prelucrare lemn, ferastraie panglica (gater sau banzic), utilaje de scobit si mortezat, strunguri de lemn cu copiator, masini de slefuit, masini de aplicat cant pvc, masini de ascutit, freze de lemn, masini de gaurit multiplu, exhaustoare sau aspiratoare de rumegus, mese de freze, bancuri de lucru, echipamente de pregatit lemnele de foc.

➡ Pentru toate aceste oferatiuni se folosesc utilaje specifice fiecareia. Astfel pentru debitarea lemnului sau placilor de pal se folosesc ferastraiele circulare cu sau fara grup incizor, pentru finisarea lemnului se folosesc masinile de slefuir cu band si disc, masinile de slefuit pe cant, cu ax oscilant, cu banda lata.

➡ Daca sunteti limitat ca si spatiu de lucru puteti opta pentru masinile combinate universale (mut roman).

Expert Moldova Trading este cel mai mare depozit de utilaje de prelucrare lemn si pal si va sta la dispozitie non-stop prin personalul specializat care va ofera informatii corecte. Produsele achizitionate de pe magazinul online de masini unelte eBernardo.ro beneficiaza de garantie 24 de luni, atat la persoane fizice cat si juridice, livrare prompta, transport gratuit pentru orice comanda de minim 499 lei.

Toate aceste  utilaje prelucrare lemn realizeaza operatiuni de:

• debitare

• slefuire

• aschiere

• presare si lipire

• ascutire

• gaurire

Product added to wishlist
Product added to compare.