Fierastraie gater

Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 B (motor... Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 B (motor... 2
  • La reducere!
  • -962 lei
23.209 lei 24.170 lei
Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 B diametru maxim bustean de 660 mm; fierastraul se poate gasi si cu optiune cu motor pe benzina sau electric; varianta cu motor pe benzina se poate transporta cu usurinta in diverse locatii; se poate utiliza cu succes in ateliere de ateliere de tamplarie si forestiere. Promotie valabila in perioada...
Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 E Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 E 2
  • La reducere!
  • -1.021 lei
24.575 lei 25.596 lei
Fierastrau gater pentru busteni Bernardo BBS 650 E diametru maxim bustean de 660 mm; fierastraul se poate gasi si cu optiune cu motor pe benzina sau electric; varianta cu motor electrica este ideala pentru lucru stationar varianta cu motor pe benzina se poate transporta cu usurinta in diverse locatii; se muleaza foarte bine pe utilizari ca: ateliere de...
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Fierastraiele gater sunt unelte de prelucrare a lemnului care sunt utilizate pentru tăierea lemnului în forme şi dimensiuni specifice. Acestea sunt dotate cu un disc circular de tăiere, care poate avea o diametru mai mare sau mai mic, în funcţie de modelul ales. Discul este menţinut în mişcare de un motor electric, astfel încât să poată tăia lemnul într-o manieră precisă şi rapidă.

Fierastraiele gater sunt folosite în industria mobilierului, pentru realizarea de elemente decorative, precum şi în construcţii, pentru tăierea lemnului de construcţie. Acestea sunt disponibile într-o varietate de tipuri, care diferă în funcţie de scopul pentru care sunt proiectate. De exemplu, există fierastraie gater de banc, care sunt montate pe un suport stabil şi sunt destinate pentru utilizarea în atelierele de prelucrare a lemnului. Există, de asemenea, fierastraie gater portabile, care sunt mai uşoare şi mai compacte decât modelele de banc şi care sunt proiectate pentru a fi utilizate în locuri îndepărtate.

Fierastraiele gater sunt unelte de tăiere foarte precise, care permit realizarea unor tăieturi perfect drepte şi curate, fără a lăsa urme sau întreruperi pe suprafaţa lemnului. De asemenea, acestea sunt foarte rapide, astfel încât să poată fi utilizate pentru a tăia mai multe bucăţi de lemn într-un timp scurt.

Utilizarea unei fierastraie gater necesită o anumită îndemânare şi atenţie, deoarece discul de tăiere se mişcă în mişcare foarte rapid, astfel încât există riscul de accidentare dacă nu se respectă anumite măsuri de siguranţă. Este important să purtaţi echipament de protecţie, cum ar fi ochelari de protecţie, mănuşi şi căşti de protecţie, atunci când utilizaţi o fierastraie gater. De asemenea, trebuie să vă asiguraţi că discul este bine întins şi întreţinut, astfel încât să poată funcţiona corect şi să tăie lemnul în mod eficient.

Un alt lucru important de ţinut cont atunci când utilizaţi o fierastraie gater este poziţionarea corectă a lemnului în timpul tăierii. Este necesar să aveţi o bună prindere a lemnului, astfel încât să nu alunece sau să se mişte în timpul tăierii. De asemenea, trebuie să vă asiguraţi că aveţi suficient spaţiu în jurul discului de tăiere pentru a putea manevra lemnul în mod corespunzător.

În concluzie, fierastraiele gater sunt unelte de prelucrare a lemnului foarte utile, care permit tăierea precisă şi rapidă a lemnului în diferite forme şi dimensiuni. Acestea sunt disponibile într-o varietate de tipuri, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorilor. Utilizarea acestor unelte necesită respectarea anumitor măsuri de siguranţă şi întreţinerea regulată pentru a asigura o funcţionare optimă.

Product added to wishlist
Product added to compare.