Ghilotina debitare tabla pentru dotarea unei fabrici de prelucrare metal

ghilotina-debitare-tabla

Prin amabilitatea clientilor nostri, va prezentam o noua dotare cu utilaje Bernardo pentru debitare tabla realizata de aceasta data de o firma cu vechime din Romania, pentru punctul de lucru – o fabrica de prelucrare metal. Utilajul ales in urma discutiilor cu consilierii de vanzari eBernardo (distribuitor autorizat masini unelte in Romania) este ghilotina hidraulica cu taiere oscilanta HST 3200 x 8, o ghilotina industriala conceputa pentru debitarea de foi metalice cu lungime maxima de 3200 mm si grosimi de pana la 8 mm.

Aceasta masina pentru debitare tabla adopta intreaga placa, datorita mesei de conducere. Pentru revenire este folosit cilindrul cu nitrogen, ce confera utilajului o buna functionare, zgomot redus, operare usoara, rigiditate buna si inalta precizie.

Ajustarea debitarii cu ghilotina tabla este rapida si simpla, atat in fata cat si in ecartamentul spate. Are instalate pentru taiere diferiti senzori si se poate alege aleatoriu numarul de lovituri pentru imbunatatirea eficientei de lucru la taierea placilor inguste. Gratarele sunt folosite ca dispozitive de protectie, aparatul se opreste automat din lucru. Sistemul hidraulic este alcatuit in principal din seria NT pompa 2, supapa de combinat 3, supapa de preaplin 3C, supapa 3D directionata magnetic. Presiunea uleiului necesara pentru intregul sistem este asigurata de pompa de viteze 2, presiunea maxima a sistemului este 18MPa, cursa de intoarcere a restului de ulei in sus este realizata de cilindrul de azot 8, iar presiunea de umplere este de aproximativ 5MPa.

Ghilotina hidraulica pentru debitare tabla – transport si livrare

Ghilotina hidraulica HST 3200 x 8 a fost transportata la sediul clientului. Pentru descarcarea unei asemenea masini de prelucrat tabla se foloseste o macara si un sasiu de incarcare si transport pentru greutati mari STF 8 N + VTR 8 N, care asigura incarcarea si transportul sarcinilor pana la 16 tone, in conditii de siguranta.

ghilotina-hidraulica-hst-3200-8-bernardo transport-ghilotina-hidraulica ghilotina-bernardoghilotina-hidraulica-bernardo

Ghilotina hidraulica pentru debitare tabla in fabrica de prelucrare metal

Echipa eBernardo a prezentat si pus in functiune ghilotina hidraulica la fabrica de prelucrare metal. Ghilotina hidraulica a fost racordata la o tensiune de alimentare de 380V iar partea pneumatica a fost racordata la un sistem de aer comprimat. La prima pornire a masinii se asteapta aproximativ 15 minute pentru ca uleiul sa aiba timp sa circule prin tot sistemul hidraulic. Ulterior s-au facut cateva teste in gol. Dupa realizarea acestor teste, s-a trecut la realizarea unor lucrari de debitare a tablelor de diferite grosimi, pentru exemplificarea capacitatilor masinii si pentru instruirea personalului. Utilizarea acestui tip de ghilotina hidraulica este foarte simpla datorita panoului de control cu afisaj digital, de unde se pot stabili coordonatele, numarul de taieri si modul de operare manual sau automat.

ghilotina-hidraulica-cu-afisaj-digital debitare-tabla-bernardo

Expert Moldova Trading sta la dispozitia dvs pentru consiliere in privinta dotarii cu masini unelte pentru prelucrare lemn, metal sau tabla, se ofera service autorizat, piese de schimb originale, precum si punere in functiune, la cerere. Detalii la nr de telefon 0730.260.454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *