Echipament ridicare si transport

Stative cu role

Stativ cu role LRS

07-1400
69,00 €
Stativ cu role LRS - Bernardo diametru teava suport - 57 / 40 mm sarcina maxima 100 kg reglare in inaltime 655 - 1145 mm
99,00 €
Platforma pentru transport Bernardo pentru seriile GH aceasta platforma a fost optimizata pentru seriile GH face parte din gama de echipamente de ridicare si transport de la furnizorul austriac Bernardo
Home

RC 15

07-1155
113,00 €
Parghie cu role RC 15
140,00 €
Platforma cu role CT 6 este echipata standard cu 4 role si are o capacitate maxima de 6000 kg. Ideala pentru deplasarea pe traiectorie dreapta si curba.
194,00 €
Platforma cu role CT 8 este prevazuta standard cu 6 role, cu o capacitate maxima de sustinere de 8000 kg.
Mese extensibile

Masa cu role Bernardo RB 2 - 1650

07-1455
234,00 €
Masa cu role RB 2 - instrument optim pentru sprijinirea pieselor lungi si grele, suport reglabil in inaltime cu roti blocabile. Universal utilizabil pentru masini prelucrare lemn, metal, tabla.
239,00 €
Platforma cu role CT 12 echipata standard cu 8 role, se foloseste la mutarea de echipamente cu sarcini de pana la 12000 kg.
Home

RC 50

07-1156
247,00 €
Parghie cu role RC 50 pentru ridicarea usoara a sarcinilor. 
Home

PTW 300

07-1551
247,00 €
Stative cu role PTW 300 pentru transport marfa cu sarcina de pana la 300 kg.
Se afiseaza 1-24 din 113 produs(e)

Echipamentele pentru ridicare si transport eBernardo sunt mijloace indispensabile pentru mecanizarea de incarcare si descarcare a marfurilor, folosite atat la interior cat si la exterior, de catre personal calificat sau chiar amator, in sectoare precum industrie, constructii, transport, minerit, agricultura, etc. Echipamentele de ridicare și de transport pot fi divizate in mai multe categorii, in functie de scopul lor si de natura miscarilor efectuate:

(1) cricuri de ridicare hidraulica sau pneumatice care sunt indispensabile oricarui conducator auto, care nu poate pleca la drum fara acest accesoriu. De asemenea ele sunt folosite in service-urile auto, vulcanizari, etc.

(2) transpaleti folositi la manevrarea incarcaturii in halele de depozitare sau productie

(3) stative, parghii si platforme cu role folosite in halele de productie la mutarea echipamentelor agabaritice

(4) stivuitoarele care sunt folosite la descarcarea marfurilor din mijloacele de transport cat si la aranjarea(stivuirea) marfurilor pe rafturi, depozite

(5) mese cu lift care pot fi hidraulice sau manuale si sunt folosite la transportul si ridicarea marfurilor in functie de necesitate. 

Aceste echipamente de transport pot fi actionate mecanic sau electric. Printre dispozitivele actionate mecanic sunt cele mai simple dispozitive de ridicare cum ar fi scripetii, transpaletii, cricurile. Printre dispozitivele electrice folosite sunt diferite tipuri de benzi transportoare (conveyoare), stivuitoarele si transpaleti electrici.

Transpaletul este dirijat de o parghie, care actioneaza cilindrul hidraulic pentru ridicarea furcilor. O maneta mica de pe parghie elibereaza lichidul hidraulic, provocand coborarea furcilor. Rotile din fata montate in interiorul furcilor si se ridica in timp ce se actioneaza parghia. Paletul este ridicat suficient pentru a trece peste eventualele denivelari aparute in timpul manipularii. Transpaletii manuali sunt folositi pentru a muta si de a organiza paleti în interiorul unui depozit, mai ales atunci cand nu exista nici un acces auto sau posibilitatea folosirii unui stivuitor.

Product added to wishlist
Product added to compare.