Accesorii prelucrarea lemnului

Extensie ghidaj pentru fierastrau gater busteni BBS 650 B / BBS 650 E acest ghidaj se utilizeaza impreuna cu fierastraul pentru busteni BBS 650 B / BBS 650 E; cantitate in pachet: o bucata; extensia ofera usurinta in utilizare; materialul din care este confectionata extensia ghidajului este rezistent si prezinta durabilitate indelungata a produsului.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 60 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 51 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 400 C ECO cu insertie metalica diametru 50 mm, se foloseste la racordarea sistemelor de exhaustare la masini de prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
11,00 €
1 Reviews
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 76 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 76 mm se foloseste pentru racordarea de exhaustoare la masini unelte prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 70 mm Tubulatura flexibila din poliuretan PU 600 C ECO cu insertie metalica diametru 70 mm se foloseste pentru racordarea de exhaustoare la masini unelte prelucrare lemn. Pretul prezentat este pentru un metru liniar.
Se afiseaza 1-24 din 480 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.