Exhaustoare pentru span metalic

Exhaustor span metalic Bernardo MSA 300 Exhaustor span metalic Bernardo MSA 300 2
  • La reducere!
Exhaustoare pentru span metalic
Exhaustor span metalic Bernardo MSA 300
56-1087
2.590 lei
Exhaustor span metalic MSA 300 Racord aspirare ø: 100 mm Diametru evacuare: 112 mm Putere motor: 0,75 kW
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Exhaustoarele pentru span metalic sunt utilaje folosite pentru a indeparta spanul metalic generat in timpul procesului de prelucrare a metalului. Acestea sunt utilizate in special in industria constructiilor si a ingineriei, precum si in atelierele de mecanica si reparatii.

Exista doua tipuri principale de exhaustoare pentru span metalic: exhaustoare cu aer si exhaustoare cu aspiratie. Exhaustoarele cu aer au un sistem de ventilatie care sufla aer prin tubul de evacuare pentru a indeparta spanul metalic, in timp ce exhaustoarele cu aspiratie au un sistem de aspiratie care trage spanul metalic prin tubul de evacuare. Ambele tipuri de exhaustoare pentru span metalic sunt echipate cu filtre care impiedica spanul metalic sa ajunga in atmosfera si sa polueze mediul.

Un alt aspect important al exhaustoarelor pentru span metalic este puterea lor de aspiratie. Majoritatea exhaustoarelor pentru span metalic au o putere de aspiratie care variaza de la cateva sute de metri cubi pe minut pana la cateva mii de metri cubi pe minut. Acest lucru este important de luat in considerare atunci cand alegi un exhaustor pentru span metalic, deoarece va determina eficienta acestuia in indepartarea spanului metalic.

In general, exhaustoarele pentru span metalic sunt echipamente importante si necesare pentru a asigura un mediu de lucru curat si sigur in atelierele de prelucrare a metalului. Acestea permit indepartarea eficienta a spanului metalic si protejarea mediului si a sanatatii angajatilor.

Product added to wishlist
Product added to compare.