Echipament ridicare si transport


Echipamentele pentru ridicare si transport eBernardo sunt mijloace indispensabile pentru mecanizarea de incarcare si descarcare a marfurilor, folosite atat la interior cat si la exterior, de catre personal calificat sau chiar amator, in sectoare precum industrie, constructii, transport, minerit, agricultura, etc. Echipamentele de ridicare și de transport pot fi divizate in mai multe categorii, in functie de scopul lor si de natura miscarilor efectuate:

(1) cricuri de ridicare hidraulica sau pneumatice care sunt indispensabile oricarui conducator auto, care nu poate pleca la drum fara acest accesoriu. De asemenea ele sunt folosite in service-urile auto, vulcanizari, etc.

(2) transpaleti folositi la manevrarea incarcaturii in halele de depozitare sau productie

(3) stative, parghii si platforme cu role folosite in halele de productie la mutarea echipamentelor agabaritice

(4) stivuitoarele care sunt folosite la descarcarea marfurilor din mijloacele de transport cat si la aranjarea(stivuirea) marfurilor pe rafturi, depozite

(5) mese cu lift care pot fi hidraulice sau manuale si sunt folosite la transportul si ridicarea marfurilor in functie de necesitate. 

Aceste echipamente de transport pot fi actionate mecanic sau electric. Printre dispozitivele actionate mecanic sunt cele mai simple dispozitive de ridicare cum ar fi scripetii, transpaletii, cricurile. Printre dispozitivele electrice folosite sunt diferite tipuri de benzi transportoare (conveyoare), stivuitoarele si transpaleti electrici.

Transpaletul este dirijat de o parghie, care actioneaza cilindrul hidraulic pentru ridicarea furcilor. O maneta mica de pe parghie elibereaza lichidul hidraulic, provocand coborarea furcilor. Rotile din fata montate in interiorul furcilor si se ridica in timp ce se actioneaza parghia. Paletul este ridicat suficient pentru a trece peste eventualele denivelari aparute in timpul manipularii. Transpaletii manuali sunt folositi pentru a muta si de a organiza paleti în interiorul unui depozit, mai ales atunci cand nu exista nici un acces auto sau posibilitatea folosirii unui stivuitor.

Product added to wishlist
Product added to compare.