Etrieri de ancorare PAT 01/200

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Etrieri de ancorare PAT 01/200

57-1107
7.137 lei
cu TVA

Etrieri de ancorare PAT 01/200 unghiulari frontali-laterali din otel presat, cu suport lateral din aluminiu. Retractabil cu ajutorului arcului de torsiune din interior. Cilindrul este din otel si aluminiu. Banda de protectie este fabricata din banda de rulare tehnica.


Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP/SICAP. Denumire participant Expert Moldova Trading SRL.


Prețul produsului NU include taxa de TIMBRU VERDE


Comenzi si asistenta tehnica

COMANDĂ INSTANT Etrieri de ancorare PAT 01/200

Descriere

Caracteristici

• Piesa este creata pentru separarea frontala a surubului pentru strung de barele mobile.

• Protejeaza operatorul de contactul direct cu partile mobile si evita agatarea de hainele de lucru. Fabricata din doua unitati care se fixeaza la cele doua extremitati ale cadrului longitudinal, echipat cu un cilindru special care se ruleaza,  operat din interior prin mai multe arcuri.

• Banda de protectie este fabricata din material textil si este rezistent la agenti de racire si abraziune. Fiecare unitate este creata special pentru partea ei de cadru si este echipata cu etrieri de ancorare potriviti. In timpul miscarii cadrului longitudinal, cele doua unitati se ruleaza si se deruleaza, separand constant surubul pentru strung de barele mobile.

Atentie: Capatul, echipat cu cilindrul care se ruleaza, trebuie fixat de partea de baza

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.