Ventilator radial RV 203 – impamantare

Ventilator radial RV 203 – face parte din gama de exhaustoare pentru masini unelte, de la Bernardo. Acest model asigura o eficienta ridicata si functionare silentioasa, capacitate ridicata de absorbtie pentru spatii mici, lamelele din otel sunt echilibrate static si dinamic.

Cum se realizeaza impamantarea la un ventilator radial RV 203:

  1. In caz de defecte sau avarii, impamantarea asigura o metoda de rezistenta redusa pentru curentul electric pentru a reduce riscul electrocutarii. Instrumentul este echipat cu un cablu electric cu un conductor de impamantare si un stecher de impamantare. Stecherul trebuie introdus intr-o priza potrivita instalata corect si legata la pamant in conformitate cu toate codurile si ordonantele locale.
  2. Nu modificati stecherul furnizat, nu se va potrivi cu priza. Instalati priza potrivita cu ajutorul unui electrician calificat.
  3. Conectarea incorecta a conductorului de impamantare poate cauza pericol de electrocutare. Conductorul cu izolare cu suprafata exterioara verde sau cu dungi galbene este echipamentul cu conductor de impamantare. Daca este necesara repararea sau inlocuirea cablului electric, nu conectati echipamentul la un terminal activ.
  4. Verificati cu ajutorul unui electrician calificat daca instructiunile de impamantare nu sunt intelese complet, sau daca nu sunteti sigur daca instrumentul este impamantat corect.
  5. Utilizati doar cabluri prelungitoare cu 3 fire care au stechere cu 3 stifturi si prize cu 3 gauri care se potrivesc cu stecherul instrumentului.
  6. Reparati sau inlocuiti imediat cablurile deteriorate sau uzate.
  7. Acest instrument este conceput pentru utilizarea intr-un circuit cu o priza care arata ca cea ilustrata in desenul A. Instrumentul are un stecher de impamantare care arata ca cel ilustrat in desenul A. Un adaptor temporar, care arata ca cel ilustrat in desenele B si C, poate fi folosit pentru a conecta acest stecher la o priza cu o gaura dupa cum vedeti in desenul B, daca nu aveti o priza impamantata corect disponibila. Adaptorul temporar trebuie folosit doar pana cand poate fi instalata de catre un electrician calificat. Urechea, inelul de agatat de culoare verde a adaptorului trebuie conectata la pamant corect cum ar fi la o cutie cu priza impamantata corect.

NOTA: Tipul de stecher si priza electrica difera de la tara la tara.

Atentie: In Canada este acceptabila doar legarea la pamant aratata in figura A. Cablurile prelungitoare trebuie sa fie certificate CSA, tipul SJT sau ceva mai potrivit.

Atentie: In Australia este acceptabila doar legarea la pamant aratata in figura D. Cablurile prelungitoare trebuie sa fie certificate SAA.

ventilator-radial-rv-203

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *