5 motive să alegi masina de slefuit parchet PSM 200

Pasiunea pentru a proiectele de tipul DIY (do-it-yourself) este una tot mai întâlnită în rândul nostru, iar în ultima perioadă am fost surprinși de o mare cerere privind masina de slefuit parchet PSM 200. Din acest motiv am ales să dedicăm un articol pe blogul Ebernardo.ro despre masina de raschetat parchet și 5 motive pentru care o recomandăm.

Dacă vă întrebați ce puteți face cu o masina de slefuit PSM 200 va spunem ca este ideala pentru lucrarile de finisare a lemnului si o recomandăm pentru următoarele activități:

  • slefuirea pardoselelor din parchet,
  • slefuirea scandurilor pentru dusumea.

Dupa ce ai aflat ce poți face cu o astfel de masina de raschetat pachet, îți oferim 5 motive să o alegi pe cea din gama de produse pentru slefuit parchet Ebernardo.ro

5 motive să alegi masina de slefuit parchet PSM 200

În primul rând când alegi o mașină le șlefuit e nevoie să fii atent la nivelul de performanță. Masina de slefuit parchet PSM 200 face parte din gama de produse hobby ce pot fi folosite 150 de ore pe an. Zilnic puteți lucra cu ea maxim 2 ore, la o capacitate medie de 25%. Ce înseamnă asta? Mașina este destinată pentru gospodării, pentru lucrări de tipul DIY. Nu o recomandăm pentru prelucrări la nivel industrial sau profesional, deoarece nu va face față unui nivel intensiv de lucru.

Deși face parte din categoria de utilaje hobby, mașina de slefuit este dotată cu motor monofazat de 220 V și are o capacitate de 2000 de rotații pe minut. Dupa cum puteți observa acestea o transformă într-o mașină ideală pentru a polisa orice tip de pachet sau suprafețe din lemn.

Masina pentru rașchetat PSM 200 este alimentată la rețea. Din acest motiv o să beneficiați de o putere constată de lucru și o eficiență sporită. Nu va exista riscul de a rămâne fără energie electrică, singurul inconvenient fiind cel legat de utilizarea unui cablu pentru a vă asigura mobilitatea mașinii.

Un alt motiv pentru care recomandăm această masina de slefuit parchet este miscarea circulara in procesul de lucru, prin care suprafata prelucrata va fi mai nedeta. Pentru acest tip de miscare recomandam folosirea masinii doar pe suprafete intinse, in cazul unor colturi sau margini fiind mai greu de folosit.

Diametrul tamburului de slefuire de 176 mm, echilibrat si fara vibratii in timpul procesului de slefuire dar si latimea de slefuire de 200 mm vă vor oferi o utilizare a acesteia in conditii optime. Echipa Ebernardo garantează că o să obtineti rezultatele dorite.

Te-am convins să alegi masina de slefuit parchet PSM 200?

Cu siguranță am depășit cele 5 motive pentru care să alegeți masina de slefuit parchet PSM 200, dar prezentăm și o serie de caracteristici:

  • Este echipată standard cu stut de aspiratie pentru a pastra si curatenia suprafetelor slefuite. În felul acesta scăpați de praful rezultat in urma slefuirii;
  • Pachetul standard cuprinde banda de slefuit și sacul colector;
  • Este dotată cu role, ceea ce o face portabilă și ușor de folosit;
Role masina slefuit/raschetat parchet PSM 200 - Ebernardo.ro
Role masina slefuit/raschetat parchet PSM 200 – Ebernardo.ro
  • Este dotată cu un capac de protecție ce asigură siguranța celui care o foloseste;
  • Este construită conform standardelor europene.

Vrei să vezi și cu ce accesorii opționale o poți folosi? Te invităm să descoperi mai multe despre această masina de slefuit parchet PSM 200!

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *