Masina de slefuit canturi – impamantare

masina-de-slefuit-canturi-ksm-2740-cCum se realizeaza impamantarea la o masina de slefuit canturi? Va vom raspunde astazi la intrebare, folosind ca model masina de slefuit canturi KSM 2740 de la Bernardo.

KSM 2740 este o masina pentru slefuire laterala, echipata standard cu oscilatie mecanica a benzii abrazive si o gama larga de accesorii, precum masa pentru slefuire circulara, strat acoperitor cu grafit, sina limitatoare, rola de slefuit cauciucata, banda de slefuit, mansoane de slefuit, valturi de slefuit, s.a. Oscilatia benzii abrazive asigura o eficienta mare de polizare si o suprafata neteda. Masa de lucru este supradimensionata cu canal T integrat pentru receptia limitatorului unghiular, este reglabila in inaltime, cu ajutorul rotii de mana. Banda abraziva se schimba usor cu ajutorul sistemului cu actiune rapida. Unitatea de slefuire inclinabila este continua si se poate opera atat orizontal cat si vertical.

Impamantarea la masina de slefuit canturi

In caz de defectare sau pana, impamantarea ofera o cale de minima rezistenta pentru curentul electric coducand la reducerea riscului de soc electric. Aceasta masina este echipata cu un cablu electric dotat cu un conductor pentru impamantarea echipamentului si o fisa de impamantare. Stecherul trebuie sa fie conectat la o priza de potrivita, care sa fie instalata corect si impamantata in conformitate cu toate normele locale de siguranta. Nu se modifica priza cu cexceptia ca, in cazul in care nu se va potrivi in priza, sa se monteze o alta priza de catre un electrician autorizat. Conexiunea improprie a conductorului pentru impamantarea echipamentului poate duce aparitia riscului de soc electric. Conductorul cu izolatie care este de culoare verde, cu sau fara dungi galbene este conductor de impamantare. In cazul in care repararea sau inlocuirea cablului electric sau al prizei este este necesara, nu se conecteaza conductor de impamantare la un terminal alimentat. Trebuie consultat un electrician sau personal calificat in cazul in care instructiunile de impamantare nu sunt complet intelese sau daca sunt indoieli cu privire la impamantarea corecta a masinii. Se repara sau se inlocuiesc imediat cablurile deteriorate sau uzate. In cazul in care masina trebuie sa fie reconectata pentru utilizarea altui tip de circuit de alimentare cu energie electrica, reconectarea ar trebui sa fie facuta de o persoana autorizata.

Expert Moldova Trading sta la dispozitia dvs pentru consiliere in privinta dotarii cu masini unelte pentru prelucrare lemn, metal sau tabla, se ofera service autorizat, piese de schimb originale, precum si punere in functiune, la cerere. Detalii la nr de telefon 0730.260.454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *