Cea mai buna masina pentru rindeluire si degrosare de la Bernardo

Mestesugarii casnici au nevoie pentru proiectele de prelucrare lemn de o masina de indreptare si rindeluit la grosime puternica. Pentru rezultate optime si siguranta este recomandat sa investesti intr-un produs nou si performant, de aceea noi recomandam masina pentru rindeluire si degrosare de la Bernardo. Inainte de a cumpara este necesar sa cunosti cateva criterii de selectie, pentru a fi sigur ca gasesti utilajul la cel mai bun pret, insotit si de garantie, manual de instructiuni, piese originale si alte servicii post-vanzare.

Marca: Bernardo este o firma austriaca, infiintata in 1979, specializata in distributia de masini si echipamente. Din 1993 s-au axat pe comertul en-gros iar in 1997 marca Bernardo a fost inregistrata. In 2004 depozitul din Linz a fost marit de la 600 mp la 2000 mp iar in 2008 s-a construit noul depozit din Engerwitzdorf cu suprafata de 3700 mp. Astazi Bernardo comercializeaza o gama larga de produse pentru prelucrare lemn, metal si tabla, in mai mult de 26 de tari. In Romania Bernardo este reprezentat de Expert Moldova Trading, prin ebernardo.ro, de peste 10 ani. Expert Moldova Trading poate astfel sa furnizeze nu numai produse de calitate la cele mai bune preturi de pe piata, dar si servicii de top, prin cunostinte tehnice temeinice, consolidate in acesti 10 ani, si service autorizat si performant.

Modele: Bernardo ofera o gama extinsa de masini pentru grosime, masini pentru rindeluire si masini pentru rindeluire si grosime. In functie de aplicatiile la care se folosesc, se alege modelul potrivit. Masina pentru rindeluire si grosime se alege in functie de latimea de rindeluire, latimea de degrosare, tensiune (monofazat sau trifazat), putere motor si inaltimea minima si maxima de degrosare.

La ce sa fii atent cand cumperi o masina pentru rindeluire si grosime: Daca te gandesti sa utilizezi produsul pe un termen lung, atunci trebuie sa ai in vedere si serviciile post-vanzare: garantie, piese de schimb, service autorizat. Cere si cauta informatii despre furnizorul de utilaje.

Masina pentru rindeluire si degrosare recomandata in 2016

 

ADM 260 Bernardo

masina-pentru-rindeluire-si-degrosare-bernardo-adm-260-400-vDaca ai nevoie de cea mai buna masina pentru rindeluire si degrosare, trebuie sa fii constient ca va fi nevoie sa investesti o suma mai mare. In cazul utilajelor Bernardo investitia se justifica de avantajele si accesoriile standard pe care le prezinta. Masina de rindeluit si grosime ADM 260, trifazat, cu latime de degrosare de 250 mm si latime de rindeluire de 250 mm, este modelul cel mai agreat de mestesugari datorita motorului puternic. Masa de degrosare cu ghidaj central si masa de rindeluit fara torsiune asigura precizie ridicata la rindeluire.

ADM 260 este unul dintre cele mai bine vandute utilaje de la Bernardo, fiind performant si puternic. Prezinta combinatie intrerupator-stecher cu frana de motor, hota exhaustare rebatabila integrata – contact diametru 100 mm, bloc taietor ce nu necesita intretinere dotat cu 3 cutite calitatea HSS 18%, limitator stabil pentru rindeluire cu ghidaj prismatic, inclinabil 90° pana la 45°. Ambele mese de lucru sunt cu reglaj fin si nivel redus de zgomot. Masa de rindeluire  este rabatabila pentru fixarea usoara a piesei de degrosat. Avansul poate fi oprit in timpul operatiunii de rindeluire. Blocul opritor cu protectie conform normelor CE ofera siguranta maxima in timpul lucrului. Operatiunea de degrosare este precisa datorita mesei cu ghidaj cu coloana centrala iar rezultatele sunt exacte datorita mesei de rindeluire fara torsiune din fonta.

Pretul produsului il puteti vedea aici!

 

PT 260 Bernardo

masina-pentru-rindeluire-si-degrosare-bernardo-pt-260-400-vMasina de rindeluit si grosime PT 260, cu latime de rindeluire de 260 mm si latime de degrosare de 250 mm, ofera un raport optim pret – performanta pentru utilizatorii economi datorita gamei largi de accesorii standard.

PT 260 prezinta masa de rindeluire din aluminiu pentru rezultate exacte, hota exhaustare (Ø 80 mm) utilizabila atat pentru rindeluire cat si pentru degrosare, bloc taietor echipat cu cutite calitatea HSS, limitator din aluminiu cu ghidaj dreptunghiular, inclinabil de la 90° la 45°, rola danturata pentru avansul uniform al piesei. Masa de degrosare este dotata cu ghidaj cu 4 coloane pentru prelucrarea precisa a placilor, scandurilor si dusumelelor. Ambele mese de lucru sunt cu reglaj fin si nivel redus de zgomot. Avansul poate fi oprit in timpul operatiunii de rindeluire. Reglare adancimii de aschiere este usoara si precisa. Masina este dotata standard cu dispozitiv de calibrat cutite. Raport optim pret – eficienta datorita echipamentului standard exhaustor integrat si sac colector pentru aschii.

Pretul produsului il puteti vedea aici! 

 

PT 250 Bernardo

masina-pentru-rindeluire-si-degrosare-pt-250-230-vPT 250 este masina pentru rindeluire si degrosare ieftina si buna, cu exhaustor inclus. Model monofazat, cu latime de rindeluire de 255 mm si latime degrosare de 250 mm, are o constructie mica si compacta ce faciliteaza transportul, fiind ideal pentru lucrul in santiere.

PT 250 este masina pentru rindeluire si degrosare ideala pentru utilizatorii amatori si casnici. Prezinta protectie bloc taietor conform CE, pentru a asigura siguranta in timpul lucrului, intrerupator ON-OF conform IP 54 cu declansare la tensiune joasa, masa de rindeluit finisata din aluminiu conceputa pentru obtinerea de rezultate exacte, rigla paralela stabila, inclinabila de la 90° – 45°, bloc taietor cu rulmenti de precizie dotat cu 2 cutite HSS, motor puternic pentru obtinerea de rezultate optime in lucru. Reglarea adancimii de lucru dorita este rapida si precisa. Hota exhaustare este combinata, utilizabila atat pentru rindeluire cat si pentru degrosare.

Pretul produsului il puteti vedea aici!

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *