Cum pornesc o mașină de rindeluit și grosime?

Echipa de vânzări Ebernardo.ro primește destul de des ca și întrebare din partea celor ce aleg să cumpere o mașină de rindeluit și grosime PT 200 sau PT 200 ED, cum pot porni mașina. Din acest motiv, dar și pentru că ne dorim să venim în ajutorul pasionaților de prelucrare lemn, astăzi o să vă prezentăm care sunt pașii pentru a porni o mașină de rindeluit și grosime.

Montare masină de rindeluit și grosime Ebernardo.ro

Mașina va fi amplasata intr-un loc uscat, cu multa lumina. De asemenea trebuie sa fie mult loc imprejur pentru a se putea lucra liber. Masina va fi montata pe un banc. La montare se vor folosi suruburile si niturile livrate odata cu masina. Va fi pusa pe un banc solid astfel incat in timpul functiuni, masina sa nu vibreze sau sa se deplaseze.

Racordati masina la retea. Motorul masinii este montat conform instructiunilor in functie de tensiune si frecventa. Se lucreaza cu o tensiune de pana la maxim 10 % daca se depaseste este posibila incalzirea motorului. Masina trebuie sa aiba impamantarea pentru siguranta in folosirea ei. Impamantarea trebuie executata corect si trebuie facuta de un electrician autorizat. Masina trebuie sa fie legata la 230 V cu stecher de împamantare pentru a o pazi de caderi de tensiune.

Cum pornesc o mașină de rindeluit și grosime?

Pentru a porni o mașină de rindeluit și grosime este necesar montajul carcasei de plastic (hota exhaustare) cu cele două chei aferente, pe lateralele mesei. Dacă hota de exhaustare nu este montată corespunzător, utilajul nu va porni.

Cum montăm hota de exhaustare și cele două chei H pentru o mașină de rindeluit și grosime?

Montarea carcasei de plastic (hota exhaustare) și a celor două chei H este importantă, deoarece în una din gaurile în care vin cheile H se află switch-ul de pornire a masinii. Pentru a porni masina de rindeluit și grosime obligatoriu, cheita H trebuie sa stea in contactor.

Chei H mașină de rindeluit și grosime ebernardo.ro
Chei H mașină de rindeluit și grosime ebernardo.ro
Montare contactor in cheia H pentru mașină de rindeluit și degroșat Bernardo
Montare contactor in cheia H pentru mașină de rindeluit și degroșat Bernardo
Cheia H montată corect în contactor pentru mașina de rindeluit și grosime Ebernardo.ro
Cheia H montată corect în contactor pentru mașina de rindeluit și grosime Ebernardo.ro

Dacă urmați aceste sfaturi mașina de rindeluit și grosime va fi gata pentru folosire. Pentru orice alte nelămuriri legate de pornirea unei astfel de mașini pentru prelucrarea lemnului nu ezitați să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați.

Ai nevoie de o mașină de rindeluit și grosime? Alege din gama noastra de mai jos pe cea pe care vrei să o ai în atelierul tău!

You May Also Like

2 thoughts on “Cum pornesc o mașină de rindeluit și grosime?

  1. buna seara.
    m-ar interesa o pereche de cutite de abrit BERNARDO Model PT200
    asi dori un pret informativ si daca se poate cat mai repede se poate.
    multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *