Masina combinata universala – generalitati

masina-combinata-universala-cwm-260-fMasina combinata universala CWM 260 F se foloseste la prelucrarea lemnului. Consta in mai multe functii intr-o singura constructie compacta, practica si de incredere.

Echipamentul electric include trei motoare asincrone monofazate, trei intrerupatoare principale cu bobina de minima tensiune, doua comutatoare cu trei pozitii, doua colectoare si patru intrerupatoare de sfarsit de cursa care fac ca masina combinata universala CWM 260 F sa fie sigura si ideala pentru toti utilizatorii. Structura masinii si diferitele functii pe care le indeplineste permit efectuarea lucrului in deplina siguranta. Mesele de lucru sunt fabricate din fonta procesate cu o suprafata ca o oglinda. Suportul/cadrul este fabricat din otel.

Functii masina combinata universala CWM 260 F

  • Rindeluire/Degrosare – masina combinata universala CWM 260 F – Consta in crearea de suprafete netede, si perfect plane si uniforme din lemn brut sau lemn refolosit.
  • Ferastrau mecanic – masina combinata universala CWM 260 F – Este ideala pentru lucrul in atelier si ca hobby. Este usor de manevrat si permite utilizarea precisa si usoara.
  • Modelar/Masina de rabotat – masina combinata universala CWM 260 F – Este ideeala pentru cei pasionati. A fost conceputa cu ajutorul ergonomiei pentru a fi comoda si poate fi utilizata usor si in siguranta. Modificarea axului sau ansamblarea ferastraielor mecanice si sculelor pentru cepuire este interzisa.
  • Masina de taiat – masina combinata universala CWM 260 F – Echer pozitionabil de la 0 la 45 grade pentru taiere transversala cu goniometrul.
  • Dispozitiv de mortezare – masina combinata universala CWM 260 F – Este ideal pentru crearea de ansambluri solide si precise. Masa de lucru are o bara de sprijin care actioneaza ca un opritor.

Masina este livrata complet ansamblata. Cand manevrati masina folositi echipament de ridicare autorizat si instrumente sigure. Cel mai bine se poate manevra cu un palet pentru transport si un stivuitor. Pentru a ridica, operatorul poate folosi funie de otel cu diametrul de minim 5 mm. Inainte de a amplasa masina la locul de lucru, operatorul trebuie sa ia in cosiderare cat de mari sunt bucatile de material care trebuie taiate in incaperea respectiva. Lucrul in siguranta cu masina necesita destul de mult spatiu in jurul masinii. Cand sunteti sigur ca zona de lucru este potrivita, amplasati masina la un interval maxim de 1mm/1000mm si fixatio cu suruburi de podea. In unele cazuri, operatorul trebuie sa aseze masina la nivel cu ajutorul celor patru suruburi de reglare (plasate in picioarele de reglare). Nu ansamblati piese (care erau dezansamblate) inainte de a citi manualul de instructiuni in intregime si de a cunoaste masina. Puneti rigla pe culisa, reglati opritorul si fixati. Prindeti masa mobila de bare (culisa) sau suportul bratului si fixati-l cu manivela. Puneti rigla unghiulara pe masa mobila si fixati. Verificati conditia masinii si numarul de colete mentionate pe bonul de livrare. Daca este necesar, returnati masina.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *