Presa de atelier manuala – asamblare, intretinere

Presa de atelier manuala WK 10 TH – pentru operatiuni usoare de indoire, indreptare etc. pentru utilizatorii amatori si in atelierele de prelucrari metalice si reparatii.

presa-de-atelier-manuala-bernardo-wk-10-thAsamblare presa de atelier manuala WK 10 TH

Atasati prima sectiune de baza la stalpul din stanga si elementul transversal inferior cu ajutorul suruburilor, saibelor, saibelor de blocare si piulite, apoi atasati un alt la stalpul din dreapta, iar elementul transversal inferior. Puneti cadrul de presa intr-o pozitie verticala. Puneti placa superioara pe speteaza superioara, se introduce surubul in orificiul din placa superioara, si introduceti cilindrul in orificiul din placa superioara. Insurubati piulita rotunda superioara pe cilindru pana la capat, apoi se pune placa inferioara pe cilindru prin surub, si se fixeaza placa superioara si placa inferioara prin strangerea saibei si piulitei pe surub. Atasati placa de setare la coltul din dreapta cu suruburi, saibe, saibe de blocare si piulite, apoi fixati ansamblu pompa folosind suruburi si saibe, apoi introduceti manerul in suport. Conectati furtunul hidraulic montat pe piulita de conectare si asamblati un manometru la piulita de racord pentru manometru, care se afla pe partea de sus a cilindrului. Strangeti toate suruburile si saibele la presa de atelier manuala.

Intretinere presa de atelier manuala WK 10 TH

Curatati exteriorul la presa de atelier manuala cu o carpa uscata, curata si moale si periodic ungeti articulatiile si toate piesele in miscare cu ulei dupa cum este necesar. In cazul in care nu este utilizata, depozitati presa intr-un loc uscat, cu cilindrul si pistonul complet retras. Cand scade eficienta de presare, curatati sistemul hidraulic pentru a elimina aerul din sistem. Verificarea uleiului hidraulic: scoateti piulita de umplere cu ulei pe pompa, in cazul in care aceasta nu este adecvata, se umple cu ulei hidraulic de inalta calitate, dupa cum este necesar, si apoi inlocuiti piulita de umplere cu ulei, curatati aerul din sistemul hidraulic.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de prese de atelier. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *