Vrei să fii distribuitorul nostru?

Trebuie doar să ne contactezi şi vei beneficia de următoarele avantaje:

23 de ani de experienţă

Expert Moldova Trading este o companie cu o experienţă de 23 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje prelucrare lemn, metal şi table. Suntem reprezentant oficial Bernardo Austria şi putem oferi maşini unelte de prelucrare lemn, metal şi tablă, la cele mai bune preţuri, piese originale şi garanţia unui produs de cea mai înaltă calitate.

Calitate la preţuri accesibile

Utilajele Bernardo pentru prelucrare lemn, metal şi tablă, respectă cele mai înalte standarde de calitate. Datorită relaţiilor de lungă durată cu furnizorii noştri şi negocierilor continue de preţ, putem oferi cele mai bune preţuri, fără să facem rabat la calitate. Orice achiziţie a unui produs beneficiază de service şi piese de schimb originale pentru perioada de garanţie sau post garanţie.

Suport continuu

Partenerii noştri beneficiază de suport continuu din partea noastră, inclusiv din punct de vedere tehnic, în perioada pre şi post vânzare.

Comision atractiv

Mulţumirea partenerilor noştri este foarte importantă pentru noi de aceea am stabilit un comision atractiv pentru cei care ne ajută să facem cunoscut brandul Bernardo.

Completează formularul pentru a ne deveni partener:

Contactează-ne telefonic!