Masina hidraulica pentru indoit tevi Bernardo HRB 40

06-1155
Masina hidraulica pentru indoit tevi...
Masina hidraulica pentru indoit tevi...
Masina hidraulica pentru indoit tevi...
Masina hidraulica pentru indoit tevi...
Masina hidraulica pentru indoit tevi...

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de indoit tevi hidraulica HRB 40 este recomandata pentru operatiuni de indoire tevi circulare din otel cu diametru maxim de 4" si grosime minima de 2,75 mm. Dotata standard cu suport, pentru utilizare facila. 


Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP/SICAP. Denumire participant Expert Moldova Trading SRL.


Prețul produsului NU include taxa de TIMBRU VERDE


Comenzi si asistenta tehnica

885,00 €
cu TVA

COMANDĂ INSTANT Masina hidraulica pentru indoit tevi Bernardo HRB 40

Descriere

Greutate aproximativa 157 kg
Capacitate indoire ½" - 4"
Indoire forme ½" - ¾" - 1" - 1 ¼" - 1 ½" - 2" - 2 ½" - 3" - 4"
Grosime perete teava 2,75 - 6 mm
Forta maxima 22 tone

Detalii ale produsului

Capacitate indoire
½" - 4"
Grosime perete teava
2,75 - 6 mm
Forta maxima
22 tone

Despre Bernardo Austria

Bernardo este o companie austriaca infiintata in 1979 ce comercializeaza in 26 de tari europene utilaje prelucrare lemn, metal si tabla de calitate la preturi competitive. Gama de masini unelte Bernardo este formata din echipamente pentru diverse aplicatii si utilizatori, de la hobby la profesionale. Producatorul austriac ofera o gama diversa de utilaje, precum: masini de rindeluit si degrosare, exhaustoare, fierastraie circulare, fierastraie cu panza panglica, strunguri de lemn, masini de slefuit, masini de frezat, strunguri metal, masini de gaurit, masini de filetat, abcanturi, masini de roluit, prese de atelier, masini universale, masini de zencuit, masini pentru caneluri, prese, echipamente de ridicare si transport, compresoare.

Reviews

Nu sunt review-uri la acest produs.

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.