Masini unelte prelucrare metal : noutati

masini-unelte-prelucrare-metal-noutatiMasini unelte prelucrare metal – noutati de la Bernardo! Avem placerea de a va prezenta noi masini unelte pentru prelucrarea metalului de la Bernardo.

Utilaje noi Bernardo (masini unelte prelucrare metal)

Masini unelte prelucrare metal – Imbunatatiri si modificari

Majoritatea masinilor de gaurit sunt verificate TUV Austria GmbH.

Sistemul de afisare digital pe 3 axe DT20 poate fi comandat optional pentru masinile de gaurit si frezat (pentru masina de gaurit si frezat KF 16 L VARIO si pentru masina de gaurit si frezat KF 20, masina de gaurit si frezat KF 20 L si masina de gaurit si frezat KF 20 SUPER).

Masina de frezat si gaurit  KF 25 D VARIO si masina de frezat si gaurit  KF 25 L  VARIO sunt echipate standard cu afisaj digital pe 2 axe.

Masina de frezat si gaurit BF 30 SUPER poate fi echipata cu panoul electric de alimentare a mesei de lucru.

Masina de frezat si gaurit KF 25 (toata seria) poate fi echipata cu panoul electruc de alimentare a mesei de lucru.

Masina universala de frezat UWF 95 N este echipata standard cu invertor Siemens.

Sistemul de afisare digital pe 3 axe DT20 poate fi comandat optional pentru diferite strunguri de metal (strung de precizie PROFI 300 V, strung de precizie PROFI 400 V, strung de precizie PROFI 400 G, strung de precizie HOBBY 500). De asemenea poate fi folosit si pe alte marci.

Strungul cu cutie de viteze Standard 165 D, Strungul cu cutie de viteze Standard 165 TOP, Strungul cu cutie de viteze Standard 180 N sunt echipate cu alezajul axului de 40 mm fata de 38 mm.

Strungul cu cutie de viteze Standard 180 N, strungul universal STANDARD 360 si strungul universal STANDARD 360 V pot realiza 36 filete metrice fata de 32 filete metrice.

Strungul universal SMART 410X1000 vine echipat cu un motor 3,3 kw/4,5 kw si optional pot fi echipate cu atasamnet pentru strunjire conica.

Toate modelele de strung universala SMART, strung universala SOLID, strung universala titan pot fi echipate optional cu atasament pentru strunjire conica.

Strungul universal SMART 410 ( VARIO ), strungul universal TITAN 560 ( VARIO ), strungul universal TITAN 660 ( VARIO ) sunt echipate cu afisaj digital pe 3 axe SDS6-3V pana la sfarsitul lunii iulie 2016, apoi vor fi echipate cu un nou sistem digital de citire ES-12.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini-unelte prelucrare metal. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *