Masini de filetat pneumatice si electrice Bernardo

Te invitam sa descoperi gama eBernardo de masini de filetat, pentru a-ti fi usor sa alegi utilajul de care ai nevoie pentru atelierul tau. Masinile de filetat sunt ideale pentru realizarea profesionala a filetelor, intreg procesul fiind realizat cu o mare precizie. Sunt recomandate pentru lucru intensiv si se remarca printr-o productivitate ridicata. Sunt disponibile masini de filetat pneumatice si masini de filetat electrice.

Masini de filetat

Modele pneumatice

TM 12 P 

Se foloseste pentru filetare in otel, otel inoxidabil, aluminiu si metale neferoase. Acuratetea este mai mare in comparatie cu filetarea manuala, filetul este garantat in unghi drept (90°). Include o mandrina de schimbare rapida pentru utilizarea robinetelor pentru orificiile de trecere si orbire. Schimbarea rapida a mandrinei cu ambreiajul de siguranta integrat impiedica ruperea burghiului. Mai multe detalii despre TM 12 P gasiti aici.

TM 16 P 

Ofera productivitate ridicata si economie de timp semnificativa in comparatie cu atingerea manuala. Suplimentar fata de modelul TM 12 P, filetarea este de tip M3 – M16. Baza magnetica este disponibila optional pentru utilizare directa pe piesele mari si grele. Mai multe informatii despre TM 16 P gasiti aici.

Modele electrice

TM 12 E

Se utilizeaza pentru filetarea in otel, otel inoxidabil, aluminiu si metale neferoase. Include o mandrina de schimbare rapida pentru utilizarea tarozilor pentru gauri infundate. Unitate motrice inclinata pentru atingere la un unghi necesar intre 0 ° si 90 °. Mai multe informatii despre TM 12 E gasiti aici.

TM 16 E

Foarte economic datorita costurilor scazute de investitii si de intretinere. Prezinta brat pivotant cu raza mare pentru pozitionarea usoara a burghiului de gaurit pe piesa de prelucrat. Suplimentar fata de modelul TM 12 E, filetarea este de tip M3 – M16. Mai multe detalii despre TM 16 E gasiti aici.

TM 24 E

Utilizarea acestei masini ofera productivitate ridicata si economie de timp semnificativa in comparatie cu atingerea manuala. In plus fata de modelele anterioare, filetarea este de tip M6 – M24. Include o mandrina de schimbare rapida pentru utilizarea tarozilor pentru gauri infundate. Schimbarea rapida a mandrinei cu ambreiajul de siguranta integrat impiedica ruperea burghiului. Informatii suplimentare despre acest model gasiti aici.

TM 36 E

Este modelul de top de la Bernardo, cu filetare de tip M6 – M36. Este un model foarte economic datorita costurilor scazute de investitii si de intretinere si ofera acuratete mai mare in comparatie cu filetarea manuala, filetul este garantat unghi drept (90 °). Detalii suplimentare gasiti aici.

Pentru a fi sigur ca alegi masina de filetat potrivita pentru afacerea ta, foloseste comparatorul de pe site-ul nostru sau contacteaza-ne pentru consiliere gratuita la numarul de telefon 0730 260 454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *