Masina de slefuit KMS 250 – operare

masina-de-slefuit-kms-250Masina de slefuit stationara KMS 250 este conceputa doar pentru utilizarea in spatii interioare (la o temperatura de 0 – 25°C).

Masina este proiectata pentru rectificarea / slefuirea metalelor, plasticurilor, lemnului si altor materiale asemanatoare, sau pentru procesarea specializata, dupa cum este cazul. Masina nu este potrivita pentru materiale cum ar fi cauciucul, materiale inflamabile (ex: magneziu) sau alte astfel de materiale.

Moduri de utilizare masina de slefuit KMS 250

Masina este proiectata pentru a fi folosita in jur de 3 ore pe zi la ciclul de functionare de max. 90%. Acesta este echivalentul a max. 600 de ore pe an. Este de asemenea important ca masina sa fie curatata si deservita regulat. Defectele trebuie reparate cat se poate de repede.

Transport masina de slefuit KMS 250

Doar persoanele calificate in mecanisme de ridicat pot opera vehiculele de transport.

Operare masina de slefuit KMS 250

Masina poate fi operata doar de catre specialisti instruiti sau personal calificat care cunosc regulile de prevenire a accidentelor si au cunostinte de baza despre slefuit / rectificat. Operatorul trebuie sa inteleaga suficient manualul de instructiuni si procedurile importante.

Operatorii amatori ai masinii care nu au destule cunostinte tehnice adecvate sunt sfatuiti cu tarie sa achizitioneze acest manual. Acest manual de instructiuni este pentru operatorii cu experienta necesara.

Curatare masina de slefuit KMS 250

Nu sunt necesare cunostinte specializate despre masina destinate curatarii. Sunt necesare doar cunostinte de baza in legatura cu regulile de preventie a accidentarilor, precum si cunostinte despre contaminanti si agenti de curatare. Nu folositi aer comprimat pentru a curata masina!

Reparatii masina de slefuit KMS 250

Doar inginerii si mecanicii instruiti, sau alte persoane calificate pot efectua lucru de reparatie. Cu toate acestea, lucrul electric trebuie efectuat de catre electricieni calificati sau personal cu formare similara.

Dezansamblare masina de slefuit KMS 250

Trebuie realizata de catre un mecanic.

Evacuare masina de slefuit KMS 250

Evacuarea masinii trebuie sa fie realizata de catre un functionar care gestioneaza deseurile. Masina si alte materiale periculoase trebuie evacuate in conformitate cu reglementarile nationale. Echipamentul electric nedorit trebuie tratat ca resturi de echipamente electronice in scopul eliminarii si toate componentele metalice trebuie reciclate.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini de slefuit. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesori

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *