Masina de slefuit cu banda – mod de operare

Masina de slefuit cu banda KPRS 100 x 2000 DUO este un model nou elaborat, care poate fi folosit pentru a slefui si debavura capete de sectiuni de teava, dar si pentru a slefui suprafete de placi, tevi patrate. Combina trei functii: slefuire, rectificare plana si polizare.

Operare masina de slefuit cu banda

Operarea mesei deplasabile: Puteti misca masa deplasabila inainte si inapoi cu ajutorul levierului. Prin miscarea manerului sfera mai inati un sfert de intoarcere la stanga, puteti misca clema la stanga sau la dreapta.

Pentru a stange materialul: Rola este potrivita pentru role cu diametrul de la ф18mm la ф76mm. Pentru tevi, trebuie sa verificati ca linia de centru a tevii sa fie de aceeasi inaltime ca linia de centru a rolei de presiune. Puteti folosi o pana.

Reglarea unghiului: Cu ajutorului gradatiilor de pe masa deplasabila, puteti intoarce blocul de extindere simplu si rapid intre 90° si 30°. In timpul ajustarii unghiului, suruburile cu cap tubular B si C trebuie desfacute, dupa care poate fi reglat unghiul corect. Suruburile cu cap tubular trebuie fixate ferm.

Opritor: Sub masa deplasabila este un bloc cu care opritorul standard poate fi ajustat. Acest opritor este pentru a misca materialul spre rola de slefuit. Pe partea plata a blocului de extindere sunt doua gauri pentru filet M8 in care poate fi fixat un opritor de lungime.

masina-de-slefuit-cu-banda-kprs-100-2000-duoSlefuire: Dupa ce profilul a fost intins, masa deplasabila este pozitionata astfel incat profilul este drept in fata rolei de presiune. Apoi profilul poate fi pus jos, mutand levierul B spre masina. Atentie: Aveti grija ca grosimea de slefuit sa nu depaseasca pe cea a benzii de slefuit.

Debavurare: Masinii poate debavurata in acelasi timp tevi. Acest lucru este posibil prin deschiderea clapei din partea superioara a masinii, astfel ca banda de slefuit sa fie libera pentru ca tevile sa fie debavurate.

Zona de lucru mai mare: Capetele tevilor pot fi slefuite si debavurate la rotund in acelasi timp. De asemenea, masina de slefuit cu banda poate fi folosita pentru a poliza suprafete de tevi plate si patrate.

Siguranta: Pentru siguranta dumneavoastra, cand nu lucrati, intoarceti masa de lucru intr-o pozitie potrivita si trageti in jos capota din capat.

Comutatorul: Lasati cele doua comutatoare de la masina de slefuit cu banda in pozitia ”0” cand parasiti atelierul.

Taiere: Pentru taiere, directia benzii este la stanga. Selectati viteza mica sau mare la dreapta dupa cum aveti nevoie. De obicei, puteti ajusta ca masina in stare de functionare cand parasiti atelierul, prin banda de la mijlocul rotii din spate.

Sablare: Pentru sablare, directia benzii este spre dreapta. Puteti selecta viteza mare sau mica dupa cum este nevoie. Daca banda nu este la mijlocul rotilor, poate fi reglata cu manerul pentagrama.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini de slefuit cu banda. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *