Masina de gaurit radiala – utilizare si caracteristici

masina-de-gaurit-radiala-rd-1400-x-50-Masina de gaurit radiala RD 1400 Vario este proiectata ca si o masina de gaurit radiala conventionala utilizata pe scara larga. Este potrivita pentru realizarea lucrarilor de gaurire a pieselor de mici dimensiuni, fatetare, contragaurire, filetare etc.

Masina este echipata cu accesorii speciale, cum ar fi mandrina cu schimbare rapida, masa inclinabila schimbarea sculei aschiatoare poate fi facuta rapid fara ca masina sa trebuiasca sa fie oprita.

Caracteristici masina de gaurit radiala RD 1400 x 50 Vario

Este o masina potrivita pentru prelucrarea de piese unicat si productiei de loturi in ateliere de productie, ateliere de prelucrare, ateliere de intretinere si reparatii. In comparatie cu masinile traditionale de gaurit radiale, aceasta masina are urmatoarele caracteristici:

  • Sistemul de schimbare hidraulica a vitezei cutiei axului a fost inlocuit cu un mecanism mecanic controlat electric, prin urmare oprirea masinii va fi redusa foarte mult. In timp, intretinerea masinii va fi mai usoara.
  • Lungimea cilindrului axului este dubla fata de alte modele, prin urmare rigiditatea si viata axului la masina de gaurit radiala au fost crescut foarte mult.
  • Schimbarea vitezei de rotatie se realizeaza prin utilizarea motorului de conversie de frecventa in loc de schimbarea de trepte de viteza ale axului, prin urmare schimbarea vitezei este mult mai usoara decat inainte. Schimbare avansului adopta un mecanism cu ax melcat.
  • Masina de gaurit radiala este echilibrata cu ajutorul sistemului axului. In plus, coborarea axului este controlata cu ajutorul unui comutator limita.
  • Panoul electric cu comutatorul pompei de racire este situat acum pe partea dreapta a casetei axului in loc de partea de jos a coloanei cu scopul de a creste siguranta si confortul in exploatare.
  • Manetele pentru avans au fost mutate din partea de jos a cutiei axului in partea dreapta a casetei axului pentru a evita arderea manilor operatorilor cu span metalic.
  • Este utilizat sistem de fixare hidraulic pentru coloana, brat si caseta axului. Fixarea si desfacerea cutiei axului si coloanei poate fi realizata in acelasi timp sau pot fi realizate in mod individual.
  • Pompa de lubrifiere cu ulei este utilizata pe caseta axului si uleiul de ungere ar putea fi disponibil atunci cand axul se roteste inainte sau in sens invers.
  • Lungimea mesei de lucru este extinsa la dimensiunea de 750 mm (o crestere de 120mm). Masa de lucru inclinabila, mandrina rapida si alte accesorii speciale suntdisponibile pentru comoditatea in utilizare a masinii.
  • Masina de gaurit radiala este echipata cu un comutator limitator in partea stanga a casetei axului pentru situatii de urgenta. Impingeti maneta in orice directie poate opri functionarea masinii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *